peril
Kayıtlı Üye
kahve falına bir rehberden bakamazsınız.çünkü kahve orda bir araçtır aslolan ise bakanın hisleri ve görüleridir.kahve fincanındaki enerjidir esas sizin odaklanmanız gereken sembollerin anlamı değil arkadaşlar.nasıl mı yapcaksınız?
fincanı elinize aldığınızda gevşeyip önce dibine konsantre olun.sonra aklınızdan geçenleri hisettiklerinizi gördüklerinizi söyleyin.sembolerin kitpata yazan değil gördüğünüz zaman kafanızda beliren anlamı sizin için önemlidir.
hislerine güveniyorsan,fincana bakıp yorumlamaya çalışmak bazı kapıları çalar.ve bir gün açılır..Bende çok isterdim fal bakabilmeyi hislerime güveniyorum aslında.Umarım birgün bende bakabilirim
bunun bir geçerliliği yok..fakat kişi bu tür şartlanmaya yada tereddütlere kapılırsa zaten ruhen bakmaya hazır olmaz..msl ben eşime gayet rahat bakıyorum..hatta sık olmamakla beraber arasıra kendimede kapatırım fincanıben kahve falını bakanların kendileri ve 1. derece akraba yane anne baba kardeş gibi hata dayı amca teyze hala gibi yakın akrabalara bakılmadıgını bakmaya kalkanların falcılık yetenegini yitirdigini duymuştum ne kadar dogrudur bilemiyorum ama hep öyle söylüyor hatta nazan abla kardeşine fal bakmaya kalktıgından beri kahve falı bakamadıgını söylüyordu
ben sadece çocuklara bakmıyorum..bilmiyorum neden ama kendimi iyi hissetmiyorum.içimden gelmiyo çocuklara bakmak..birde fincanları yıkamadan sabahlamak konusunda yaşanmış bir tecrübemde var..gece geç saatte bakmıştım,yatılı misfirdim.onlarda yıkamadan koymuşlar .o geceyi yaşayanlar unutmaz sanırım..teşekkürler kapalı olmamasındaki maksat kısmetin kapanmaması için ama ne güzel kendi falınıza baka biliyorsunuz ben şahsen kendi falıma bakamıyorum sanırım hisler carpısıyo ayrıca ailemden de kimseye bakamıyorum kötü birseyler hissederim diye bunu yaşamıstım tabi herkezin bir yogurt yiyişi var bu konuda dogru veya yanlış diyemem