"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kahve Falı hakkında düşünceleriniz?

Bir cadıya kahve falı baktıracağım siz daha önce kahve falı baktırdınız mı? Kahve falı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Evet baktırdım, gelecekle alakalı şeyleri öğrenmek için değil insanların şu anki düşünceleri için Baktırdım,eğer bakanın hisleri güçlü ise geçmiş zaman ve şimdiki zamanla alakalı pek çok bilgi verebilir .

Cadı olduğunu nereden biliyorsunuz ki? Her söyleyene inanmamak gerekiyor bir kere.
Kahve falı, su falı, ateş falı.. Hepsinin özü aynıdır. Bakan kişi bir aracı kullanarak yakın geleceği okumaya/hissetmeye çalışır. Ama bunu gerçekten yapanı ayırmak ilk kez fal baktıran birisi için kolay olmaz. Çoğu kişi nasıl olsa gelecek diye uydurma şeyler söylüyor ve gerçekten yardım arayanlar buna masumca inanıyor. İnanmayınız.

Sadece gerçekten güvendiğiniz kişilere gidin. Sonra sadece paranızdan olduğunuz ve yalan yanlış şeyler duyduğunuzla kalırsınız.

Nerede baktiriyorsunuz bilmem de, bir cadi kolay kolay kahve faliyla ugrasmaz tahminim. Kahve fali iyidir hostur, tabii cok ciddiye almadiginiz muddetce; kisa ve ucuz yoldan terapi olarak gorun bence.

Varlik aracili bakmayanlar, sizin enerjinizle alakali his ve dusuncelerinizi size tekrar aktarirlar. Bir ihtimal cok cok yakin gelecek bilinebilir fakat kisa, orta ve uzun gelecek degiskendir, inanmayin.
Eski bir kahve fali bakan olarak soyleyeyim; fala inanmayin, falsiz da kalmayin ;)

Geri