Garipbirk
Kayıtlı Üye
O gün arkadaşlarımla okuldan çıkmış merkezi bir yerde et ağırlıklı bir Cafe restorant kebapçı gibi bir yere oturduk öğrenci işi ucuz ve güzel yemekler kısacası toplam 7 kişiydik yemek yedik ben lavaboya ineceğimi söyledim yakın kız arkadaşım la beraber indik çünkü lavabonun olduğu yer toplam 100 metre kare Lik bir alan biri çekilmeden biri geçemez yangın merdiveni gibi kırık siyah demirden dimdik bir merdiven kısacası ürkütücü bir yer ve ben dar alanlardan hoşlanmam indik ben direk kapıyı zorladım kitleydi ve içeride biri vardı tıkladım "doluu" diyen bir kadın sesi oldu arkadaşımla ikimizde duyduk bekliyoruz sohbet ediyoruz ben bir yandan dinliyorum sifon sesini duydum su açıldı eller yıkandı kadının telefonu bile çaldı o kadar küçük alanki herşey duyulur benlik bir durum değil erkekler tuvaletine nerseyse 8 kişi girdi çıktı kadın hala içerde ben dayanamadım kadın bayıldı kaldı zannettim çaldım kapıyı "hala dolu" diye ses geldi hala bekliyoruz 20 dakika net geçti artık dayanamadım hanfendi İyi misiniz ordamısınız bişey mi oldu diyorum cevap yok dayanamadım ben açıyorum kapıyı ya bişey olduysa dedim kız arkadaş ta tamam bencede dedi o en başta zorlandığım ve açılmayan kapının kulpu yağ gibi açıldı bşr baktık kimse yok ne bir pencere ne bir başka kapı hiç bir şey yok biz orda çığlık attık ben buraya girmem dedim koşarak yukarı çıktık pek unutmam acaba ne oldu o insana