Kac kisi var?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pantea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pantea

Kayıtlı Üye
Merak ettigim sey hali hazirda Turkiye'de gercek anlamda wicca olan ve bu ilmi hem kendisi hemde baskalarina yardim icin kullanan yaptiklari kesin sonuclara ulasacak duzeyey erismis kimselerin olup olmadigi varsa bunlarla nasil iletisime gecebiliriz aralarinda bu ilmi ogretenler var mi?

türk wiccalar yaygın değillerdir . 5 6 şar grup halinde çalışma yapıyorlar herkesi araların almıyorlar cowen bilinciyle ilerliyorlar kesin bir sonuç vermek söz konusu değil ama benim bildiğim 20 kişiye yakın cnntürk benimle bir röpartaj yapmıştı türk wiccalr hakkında de hala yayınlanmadı bayağı konuşmuştuk bu konuları

demen televizyona çıkıyorsun çıkıcan zaman söyle bizde izleyelim ama brn,mde günebileceğim bir wicca olsa bu sanatı öğrenmek isterdim

Evet izlemeyi cok isterim senin bu konulardaki bilgine saygim sonsuz bu yuzden cok yararli olacagina inaniyorum.

Urum sormadn bişey öğretmez. Bende kapsamlı bilmeden ne soracağımı kestiremiyorum uruma. Böyle geçinip gidiyoruz. Şaka Şaka Urum gibi birinin yanında olmak benim için harika bir durum. İyiki varsın iyiki yanımdasın

O hayatımda tanıdığım en hassas, duyarlı ve iyi kalpli insanlardan biri. gerçekten iyi ki varsın canım benim, olmasan ben kimi taciz edecektim : )))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri