"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kabus mu ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Arrows
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arrows

Kayıtlı Üye
Merhabalar,çok merak ettiğim bir konu var.Yaklaşık 2 sene önce bir rüya görmüştüm ama gerçekten rüyadan uyandıktan sonra hiç bir şey hatırlayamıyordum.Sadece rüyamda her ne gördüysem baya korkmuştum.O rüyadan sonra zaten muska taktım ve bir daha da çıkarmadım.Bu rüyadan 5 ay sonra yine benzer bir rüya gerçekleşmişti,uyandığım gibi hızlıca odanın etrafında dönüyordum.1 yıl sonra ve sanırım 1,5 yıl sonra tekrar böyle bir olay gerçekleşti,bu sefer ağlıyordum ve sesim titriyordu.Son 2 rüyada tek hatırladığım tek şey bir adamın olduğuydu.Belki de abartılacak bir şey yoktur,bir şeyden etkilenmiş olabilirim :) Ama yine de bu gördüklerimin ne olduğunu merak ediyorum.

Merhabalar,çok merak ettiğim bir konu var.Yaklaşık 2 sene önce bir rüya görmüştüm ama gerçekten rüyadan uyandıktan sonra hiç bir şey hatırlayamıyordum.Sadece rüyamda her ne gördüysem baya korkmuştum.O rüyadan sonra zaten muska taktım ve bir daha da çıkarmadım.Bu rüyadan 5 ay sonra yine benzer bir rüya gerçekleşmişti,uyandığım gibi hızlıca odanın etrafında dönüyordum.1 yıl sonra ve sanırım 1,5 yıl sonra tekrar böyle bir olay gerçekleşti,bu sefer ağlıyordum ve sesim titriyordu.Son 2 rüyada tek hatırladığım tek şey bir adamın olduğuydu.Belki de abartılacak bir şey yoktur,bir şeyden etkilenmiş olabilirim :) Ama yine de bu gördüklerimin ne olduğunu merak ediyorum.

Sizin dediğiniz gibi abartılacak bir şey yok. :) Korkmayın. :)
Bu tür kötü rüyaları akan suya,musluktan akan suya karşı anlatırsanız faydasını görürsünüz. Korkunuz azalır.
Su rahatlatıcıdır,saftır.İçinizde ki korkuyu alır ve rahatlarsınız.
Bu söylediğim yöntem halk arasında da yaygındır.Yaparsanız faydasını görürsünüz.
Bu gördüğünüz kötü rüyaları,kabusları kimseye anlayın suya karşı anlatın. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri