Ken
Kayıtlı Üye
Uzun süredir kaburgalarımın bittiği yere yakın bir yerde (sağ ve sol tarafta) yanma ile karşık acı duyuyorum. Bu ağrılar bir süredir var ancak herhangi bir sağlık problemim yok. Ayrıca bir yere de çarpmadım. Tuhaf olan bu ağrıların bazı zamanlarda sıklaşması. İlk olduğu zamanlarda nefes almamı dahi etkiliyordu ancak şimdi ağrı seviyesinden öteye geçemiyor. Sadece bundan 2-3 gün önce sancı şeklinde çok canımı yaktı ve kalp üzerine kadar sıçradı. Ağrının biçimi de değişti üstelik. Sanki birisi bir sürü şişi kılcal damarlarımdan sokuyormuş gibi tuhaf bir acıydı. Kısa süreli oldu. Sebebini bir türlü anlayamadım. Bu yakınlarda sağlık kontrolü için hastahaneye gideceğim, bakalım orada birşey çıkacak mı?
Ben bu kaburgadaki ağrıların bazı bedensiz varlıklarla ilgisi olduğunu düşünüyorum çünkü bununla ilgili bazı şeyler oldu. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım almak isterim, sizce böyle birşey mümkün mü? Bana zaten içsel ses ve anlık görüntü gösteriyorlar. Yani başka şeyler de var ama gözümle görüp bir insanla konuşur gibi konuşamıyorum tabii ki...
Ben bu kaburgadaki ağrıların bazı bedensiz varlıklarla ilgisi olduğunu düşünüyorum çünkü bununla ilgili bazı şeyler oldu. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım almak isterim, sizce böyle birşey mümkün mü? Bana zaten içsel ses ve anlık görüntü gösteriyorlar. Yani başka şeyler de var ama gözümle görüp bir insanla konuşur gibi konuşamıyorum tabii ki...