Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ben daha önceden anlatmıştım.sewgilimle ilgili olayı.Son olay şu.Msn nine kız arkadaşıyla resmini koymuştu.Bende arkadaşıyla resmimi koydum.O msn den resmini kaldırmış kızla olanı ama benide msden silmiş.İyimi bu kötümü?
Merhaba arkadaşlar ben daha önceden anlatmıştım.sewgilimle ilgili olayı.Son olay şu.Msn nine kız arkadaşıyla resmini koymuştu.Bende arkadaşıyla resmimi koydum.O msn den resmini kaldırmış kızla olanı ama benide msden silmiş.İyimi bu kötümü?
Canim benim.hayatinda yapabilecegin en büyük hatayi yaptiginin farkindamisin??
onun sana güvenebilecegini gösterecegine,sen o güveni iyice sarsmissin.Insallah tekrar birlesirsiniz.sende o msn deki resmi kaldir.ve tekrar onun resmini koy.gönlü olsun bari.:willy_nilly::willy_nilly::willy_nilly::banghead::banghead: