Periliceperi
Kayıtlı Üye
merhaba, forumda varmı bulamadım. İstihare yorumu yapabilen varmı acaba aranızda. benim çevremde tabir edebilecek kimse yok kime soracağımı şaşırdım. Çok önemli benim için.
şimdi bu durumu düzeltmeye çalışıyorum ama çok zor, telafisi yokmudur bunun bu pişmanlık beni öldürecekbirde bişiy paylaşmak istiyorum ben, bu istihare konusunda; , ben bundan 1 yıl önce biriyle çıkıyordum. ayrıldık. gurur yaptım barışmadım ama çok seviyordum. sonra okuldan biriyle tanıştım hoşlandım gibi. istihare yapıyım dedim. yorumlattım hayırlı dediler. sonra bidaha bidaha yaptım aylarca hepsin de de hayırlı dediler. bu arada eski erkek arkadaşım barışmayı çok istedi ama ben başkası hakkımda hayırlı diye onu kabul etmedim. 10 ay boyunca hep istihare yaptım hepsinde olumlu dediler diye bekledim, tövbe estağfurullah, rüyaya göre amel ettim. bu arada sevdiğim kişi o sinirle başkasıyla görüşmeye başladı. haa istihare yaptıgım kişi ise beni kesin ve kesinlikle istemiyormuş meğer bunu da öğrendim. anlayacağınız kaderimin akışı değişti gibi.