Schmetterling
Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben bundan 20 gün önceye kadar kız arkadaşımla problem yaşadım aldattığından şüpelendim ve sonradan aldattığınıda öğrendim ama türlü türlü oyunlarla beni oyalayıp beni bekletti gittiğim falcılar herşeyimi bildi gelecekte ne yapmak istediğim kafamdaki soruları nefes bile almadan ardı ardına saydılar ve bana eninde sonunda döneceğini söylediler bende açık kapı bıraktım zaten baskasını sevdiğini zorla ağzından alsam bile bende onun bana dönüp dönmeyeceğini öğrenmek için istihareye yattım ilk gece bu yaşadığım olayları aramızda geçen muhabbetleri mesajlaşmaları gördüm ve sürekli ikna etme onu kendime çekmeye çalıştığımı gördüm ama zorlanıyordum ve uyandığımda yataktan kalkmak istemedim bir daha uykuya daldım yorgunluk çöktü üstüme 2. gece, gece karanlık bi zamanda kavga tarzı olaylardan kaçıyordum sonra bir cafe gibi bi yere oturdum yanımda kimler vardı hatırlamıyorum orada otururken yanımda 2 tane tombul siyah kedi yavrusu birbirleriyle oynuyorlardı bende bikaç kere sevdim ama pek pas vermediler bide kuyrukları kesikti sanırım bu rüyalarımı yorumlamada yardımcı olabilirmisiniz