"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

istihare!!! denedim ve kesinlikle tecrübe ettim...paylaşmayı borç bilirim.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nohot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nohot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, herkese iyi akşamlar.
Ben dönem dönem yaptığım ve başvurduğum bir istihare yöntemini sizinle paylaşmak istedim...
Uzun aman önce bir arkaşımın evinde denk geldim, aldım, yazdım ve uyguladım. Hatta bir sürü arkadaşıma da tavsiye ettim, bir sürü kişide gayet memnun kaldı. Yalnız ne kitap adını ne de yazarını hatırlamıyorum.
Geceleyin dilerseniz yatsı namazınızı kılın ya da kendiniz bilirsiniz ki;
Kılınması bence daha makbul.
Yalnız bu namazı kılarken en önemli hususlardan bir tanesi; tertemiz bir mekan ki tüm namazlar için geçerli. Bir de kesinlikle beyaz bir örtüyü seccade olaraka kullanmanız. Kesinle allı güllü vs. dikkat çekecek birşey olmayacak. 2 rekat allah rızası için namaz kılınıyor. Namaz bitip selam verildikten sonra secdeden kalkmadan adetler çok önemli;
Her seferinde Euzü-Besmele okumak şartıyla 10 sefer herhangi bir salavat-ı şerife, 10 kere fatiha, 11 kere İhlas-ı şerif ve tekrar 10 kere salavat-ı şerife okunacak. Mühim olan muhakkak her adet başında Euzü-besmeleyi okumanız.
Bitirince dileğinizi dileyin ne görmek istiyorsanız, muradınızı da diyebilirsiniz. Artık ne için istihare namazına başvuruyorsanız. Hiç kimse ile asla ve asla konuşmayacaksınız, sağ elinizi sağ yanağınıza koyarak, başınızda kıble yönünde olmak şartıyla, uyuyuncaya kadar salavat-ı şerife okuyun ve dileğinizi düşünün. Mutlaka görürsünüz. Aynı gün olmasa bir sonraki gün. Ben çok sıkıştığım ve kararsız kaldığım işlerim için devamlı denerim, şiddetle tavsiye ederim.
İyi akşamlar!

Ben sitenin yeni üyelerindenim, yardımcı olurmusunuz bana da lütfen? Aylar önce birden görüşmeyi kesen arkadaşımdan haber almak istiyorum. Ne yapmam lazım?

sevgili arkadaşım yazdığım herşeyi tek tek uygula muhakkak sonuca ulaşırsın sadece biraz sabır...
selamlar!

slm bende istihareye yatmak istiyorum ama korkuyorum cünkü bi kac yerde istihareye yatanlari bazi varliklarin korkuttugunu okudum böyle bisey var mi?

slm bende istihareye yatmak istiyorum ama korkuyorum cünkü bi kac yerde istihareye yatanlari bazi varliklarin korkuttugunu okudum böyle bisey var mi?
değerli kardeşim zaten istihareye yatinca abdestli yatiyosun allah ' a siğinana sence kötü varliklar gelirmi sen yanliş anlamiş olabilirsin bazi insanlar düşünce ve yaşam tarzlarina göre rüya görürüler dilemiş olduğun veya yapmak istediğin bi işi danişmaktir istihare zaten hakkinda hayirli ise ferah güzel rüyalar görürsün yok eğer hakkinda hayirli değilse kötü şeyler görürsün kötü şeyler derken varliklar değil rüya kastimda yardimci olabildiysen olmuşumdur işallah.....

Kalbi sağir olan duymaz aşk kokusun
varsin öylesi 100 bin kitap okusun
desinler sen iyisin hoşsun
feyz-i ilahidir gönülleri mesdeden.....

Her seferinde Euzü-Besmele okumak şartıyla 10 sefer herhangi bir salavat-ı şerife, 10 kere fatiha, 11 kere İhlas-ı şerif ve tekrar 10 kere salavat-ı şerife okunacak. Mühim olan muhakkak her adet başında Euzü-besmeleyi okumanız.
Bitirince dileğinizi dileyin ne görmek istiyorsanız, muradınızı da diyebilirsiniz. Artık ne için istihare namazına başvuruyorsanız. Hiç kimse ile asla ve asla konuşmayacaksınız, sağ elinizi sağ yanağınıza koyarak, başınızda kıble yönünde olmak şartıyla, uyuyuncaya kadar salavat-ı şerife okuyun ve dileğinizi düşünün. Mutlaka görürsünüz. Aynı gün olmasa bir sonraki gün. Ben çok sıkıştığım ve kararsız kaldığım işlerim için devamlı denerim, şiddetle tavsiye ederim.

Tasavvufta, tövbe adabı vardır sonu ona benzedi ve tövbe adabında da Allah Rızası icin 2 rekat anamaz vardır

Geri