AkeP
Kayıtlı Üye
S.a Başlıktada Bahsettiğim Gibi İstem Dışı Seyahat Olayı Ama Bu Ben Değilim Bir Abim Yaşı 28 Ben Gizli İlimler Havas Ve Alemi Gayb İle Uğrastığım İçin Konu Hakkında Bilgim Vardı Ve Ayakta Dahil Seyahate Çıkıp Dilediğini Yapıyordu Belki İnanmıyacaksınız Ama Eşyaların Yerini Değiştirip Işıkları Açıp Kapatıyordu Ama Kendiside Bu Durumundan Memlun Değil Bir Gün Bana Yeşil Pelerinli Bembeyaz Saçlı Bir Varlığın Gelip Kendisiyle Konuştuğunu Anlattı Bunun Gerçek Olduğunu Biliyordum Çünkü Akşamında Rüyamda Görmüştüm Ve Bu Yeşil Pelerinli Varlığın Ney Olduğunu Biliyordum Bende Bu Seyahat Olayında Boyutlar Mekanlar Arsında Geçiş Yapabiliyordum Bende Geçiş Yapıp Teykel Adlı Varlıkla Görüştüm Ve Bana Artık Ruhu Bize Ait Alamazsınız Dedi Ama Bendende Korkuyorlardı Yanına Giderken Arkamda 1 Düzine Nöbetçi Vardı Kapıdan Geri Çıkana Kadar Beni Takip Ettiler Bir Kaç Gün Bırakın Diye Gittim Ama Yetmedi Olmuyor Ve Suan Abim Hasta Ve Yatıyor Bunlardan Nasıl Kurtara Bilirim Yardımlarınızı Bekliyorum
Teykel En Büyük 4 Cin Padişahından Biridir Emrinin Altında Milyonlarca Cin Ordusu Vardır 4 Büyük Elementin Birleşiminden Yaratılmıştır Kafası Ateşten Olup Yeşil Bir Pelerin Ve Ateşten Kafasında Yanmayan Bembeyaz Saçlar Bulunmaktadır...
Teykel En Büyük 4 Cin Padişahından Biridir Emrinin Altında Milyonlarca Cin Ordusu Vardır 4 Büyük Elementin Birleşiminden Yaratılmıştır Kafası Ateşten Olup Yeşil Bir Pelerin Ve Ateşten Kafasında Yanmayan Bembeyaz Saçlar Bulunmaktadır...