"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstem dışı anlık sinir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Almina_s

Kayıtlı Üye
Merhaba iyi akşamlar.
Günlük hayatımda sakin, neşeli biriyim. Meditasyon yaparım, beni rahatlatıcağına inandığım zaman bol bol ağlarım.
Az önce hayatta en sevdiğim insan olan babamla tartıştım,öyle küçük bir kavga değil... evladım değilsin dedi bana.
Nasıl olduysa birden neşeliyken, söylediği birşeye ters tepkimle başladı. Ama ne dedim o ne dedi nasıl bu duruma geldik hatırlamıyorum.
Mutfağa koşup çekmeceden büyük bir bıcak alıp, koluma yüzüme karnıma hatta etrafımdakilere batırmak tarzı çılgın düşüncelere boğuldum bi an.
Kendime şaştım, ben bu değilim. Ben ne Allah'ın verdiği bedenime ne canımdan çok sevdiğim insanlara zarar veremem, onları üzemem.
Daha önce daha şiddetlisini yaşadım, etrafa vurdum bağırdım. Ama sanki düşünmeden yapıyorum... Sonrasında ben oluyorum.
Bu yaşadığım en kötü akşam, gördüğüm en kötü ben.
Bu ani sinirlerim için, kendimi bilmeden ettiğim sonra farkına vardığım laflar için bir dua, bir meditasyon bileniniz var mı?

Resulullah s.a.v. efendimiz böylesi durumlarda; Ayakta isek oturmamızı,oturuyorsak uzanmamızı veyahut abdest almamızı öneriyor.Çünkü Öfke şeytandandır.Şeytan ateşten yaratılmıştır ve su ateşi söndürür.

Merhaba iyi akşamlar.
Günlük hayatımda sakin, neşeli biriyim. Meditasyon yaparım, beni rahatlatıcağına inandığım zaman bol bol ağlarım.
Az önce hayatta en sevdiğim insan olan babamla tartıştım,öyle küçük bir kavga değil... evladım değilsin dedi bana.
Nasıl olduysa birden neşeliyken, söylediği birşeye ters tepkimle başladı. Ama ne dedim o ne dedi nasıl bu duruma geldik hatırlamıyorum.
Mutfağa koşup çekmeceden büyük bir bıcak alıp, koluma yüzüme karnıma hatta etrafımdakilere batırmak tarzı çılgın düşüncelere boğuldum bi an.
Kendime şaştım, ben bu değilim. Ben ne Allah'ın verdiği bedenime ne canımdan çok sevdiğim insanlara zarar veremem, onları üzemem.
Daha önce daha şiddetlisini yaşadım, etrafa vurdum bağırdım. Ama sanki düşünmeden yapıyorum... Sonrasında ben oluyorum.
Bu yaşadığım en kötü akşam, gördüğüm en kötü ben.
Bu ani sinirlerim için, kendimi bilmeden ettiğim sonra farkına vardığım laflar için bir dua, bir meditasyon bileniniz var mı?

Barışmak ve helalleşmek en iyi meditasyondur aslında

Sitede Öfke kontrolünden tutun panik atağa kadar bir çok ruhsal rahatsızlık için nefes çalışması ile ilgili paylaşımlar mevcut.Nefes çalışmaları tek ruhsal değil dolayısıyla fiziksel rahatsızlıklarda da kullanılan bir yöntem.Kendi performansımızı ve yaşam kalitemizi bile düzgün oksijen (yeterli miktar) alarak arttırmamız mümkün.

Geçmiş Olsun Benim Gibi Bir Sorununuz Var Ben Sinirlendigimde Şizrofene Dönüüsyorum Resmen Etrafımdakiler İcine Şeytan Vb Kacmıs Diyolar Zaten Konumda Belirttim İcimde Gücmü Var Diye Öfke Kötü Bir Enerjidir Ama Kontrole Alınsa Cok İyi Olur Diyorum Ben Daha Kontrole Alamadım Gerci :D Ama Ben Sinirlen irsem Bıcagı Felan Bosver Elle Öldürmeyi İsterim

Geçmiş Olsun Benim Gibi Bir Sorununuz Var Ben Sinirlendigimde Şizrofene Dönüüsyorum Resmen Etrafımdakiler İcine Şeytan Vb Kacmıs Diyolar Zaten Konumda Belirttim İcimde Gücmü Var Diye Öfke Kötü Bir Enerjidir Ama Kontrole Alınsa Cok İyi Olur Diyorum Ben Daha Kontrole Alamadım Gerci :D Ama Ben Sinirlen irsem Bıcagı Felan Bosver Elle Öldürmeyi İsterim

İçinize kaçsa kaçsa hava yutunca gaz kaçmıştır.
Şeytan kaçma cin sıkışma gibi şeyler efsaneden ibaret.Cin vakaları sandığınız gibi birşey değil.Öyle br vaka olsanız buraya yazı bile yazamazsınız:)Kendinizi ifade edebileceğiniz yöntemi bulduğunuzda öfke probleminizin geçeceğini düşünüyorum.

Bende genelde sakinimdir ama öfkelendimmi gözüm kararıyor ve başıma inanılmaz bi ağrı saplanıyor sakinleşmessem geçmiyor mecburen sakinleşiyorum dayanılmaz birşey ama kontrol etmeyi öğrendim çok şükür sinirlendimmi kendimi suya vuruyorum yani 1 litre falan su içiyorum gerçekten sakinleştiriyor beni psikolojik bir durum heralde :D

Zamanla babanızı daha az önemseyeceksiniz.Siz kendinizi ona veya bir başkasına devamlı ispat etmeye çalışmak,birileri tarafından kabul görmek,onaylanmak,saygınlığını kazanmaya çabalamak için yaratılmadınız,bunun için yaşamaya devam ettikçe bu hep başınıza gelir.İstemezse istemesin kendi kaybeder.Ana da olsa baba da olsa bu böyledir.Kimse kimseyi çekmek bir başkası yüzünden kötü bir hayat geçirmek zorunda değil.Bu kadar sinir yapacağınıza babanızı hayatınızın merkezinden çıkarsanız,sevginiz değişmese de daha az önemseyecek bu nedenle de tavırlarından daha az etkileneceksiniz.

Zamanla babanızı daha az önemseyeceksiniz.Siz kendinizi ona veya bir başkasına devamlı ispat etmeye çalışmak,birileri tarafından kabul görmek,onaylanmak,saygınlığını kazanmaya çabalamak için yaratılmadınız,bunun için yaşamaya devam ettikçe bu hep başınıza gelir.İstemezse istemesin kendi kaybeder.Ana da olsa baba da olsa bu böyledir.Kimse kimseyi çekmek bir başkası yüzünden kötü bir hayat geçirmek zorunda değil.Bu kadar sinir yapacağınıza babanızı hayatınızın merkezinden çıkarsanız,sevginiz değişmese de daha az önemseyecek bu nedenle de tavırlarından daha az etkileneceksiniz.

Tamda beni anlatan cümleler kurdunuz,kabul görmek, onaylanmak, saygınlık kazanmaya çabalamak.
Çok yerinde ,güzel, düşünmemi sağlayacak bir yorum oldu. Teşekkür ederim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri