"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İsteklerinizin Olması ve Bir Şeyin Sonucunu Öğrenmek İçin.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Semiyail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Semiyail

Banlı Kullanıcı
Bir şeyin veya herhangi bir hacetinin yani isteğinin olması ve sonucunun ne olacağını öğrenmek için.Öncelikle gusl abdesti almalı,daha sonra 6 rekat namaz kılmalı ve 1.rekatta fatiha ve duha suresi,2.rekatta fatiha ve vettini vezzeytun suresini,3.rekatta fatiha ve elemneşrahleke suresini
4.rekatta fatiha ve kadir suresini,5.rekatta fatiha ve zilzal suresini,6.rekatta fatiha ve ihlas suresini,okuyarak namazı bu düzenle kılmalıdır.Yalnız her iki rekatta bir selam verilmelidir.Namazı bitirdikten sonra eline bir kağıt kalem alarak cenabı hakka hitaben bir berat yazmalıdır.Beratı şu şekilde yazmalıdır.Yarabbi bana şu işimin sonucunu hayırlı eyle ve sonucunu bana göster,Hacetimi şu dileğimi kabul eyle,veya şu kişi beni sevsin veya geçim sıkıntımı gider veya şu zorluğu yenmemi sağla ve sonucunu bana göster şu hastalığıma şifa ver veya hastalığımın sebebini göster
v.s. ve senden başka duaları kabul eden yoktur ve ancak sen varsın.Ya Celil,Ya Kerim,Ya Vedud,Ya Aziz,Ya Cebbar,Ya Mütekebbir Dualarımı kabul eyle Yarabbi amin.Sonra şu arapça duayı okumalıdır.
Allahümme inni es elüke bi külli ismin hüve leke semmeyte bihi nefsüke ve enzeltehü fi kitabike ev allemtehü ahaden min halkike ev istee serte bihi fi ilmil gaybi indeke en tec al li min emri ferecen ve mahracen ve beyaen şafiyen ve en takdi haceti...
Duayı yaptıktan sonra yazmış olduğunuz beratı,erkek veya cava sakızı ile tütsüleyip sonra kağıtı katlayıp beyaz mumla mumladıktan sonra bir zarfın içine koyup sonra luşambayla sarmalısınız.Sonra kopmayan bir iplik ile sarıp bağladıktan sonra bir akarsuya atmalıdır.Suya atarken filan için veya şunun için şu işim için v.s. niyet söylenmelidir.Akarsu bulunamazsa su bulunan bir kabın içerisine koyup ve tam taharetli yani gusl abdestli olarak gece yatarken başının yanına bu kabı koyarak yatıp uyumalısın bir melek gelerek rüyanızda size isteğinizi bildirir ve gösterir.
Başarı ALLAH'tandır.
Semiyail.

Çok istihare yöntemi biliyorum ancak bunu ilk defa gördüm.Özellikle esmaların geçiyor olması beni çekti.Yalnız en son kısım bir istihare için sanki zor bi aşama gibi,siz ne dersiniz buna Semiyail?
Bu en son kısım tütsülemeden itibaren çıkarılsa yani dua son nokta olsa başarısızmı oluruz acaba?

Tütsülerin uygulamalarda önemi büyüktür.Bir uygulama kesinlikle eksik yapılmamalıdır.Mesala bazı uygulamalar safran mürekkebi ile yazılmazsa çalışmamaktadır.

benimde müracaat ettiğim bir dua vardı gerçekten niyetimi yaptıktan sonra gece rüyamda bana gösterildi duayı sizinle paylaşıyorum
"Allahümme rabbe ibrahime ve musa ve rabbe ishaka ve ya'kube ve isa ve rabbe cebraile ve mikaile ve israfile ve azraile ve münzilet tevrate vel'incile ve vezzebure vel furkanel azimi erini fi menami ma tera li fiyhil hayre vel'aserat"

Sn. Mehmetben konuyu biraz açar mısınız. Bu dua bir kez mi okunmalı. Yatarken mi okunmalı gibi.

benimde müracaat ettiğim bir dua vardı gerçekten niyetimi yaptıktan sonra gece rüyamda bana gösterildi duayı sizinle paylaşıyorum
"Allahümme rabbe ibrahime ve musa ve rabbe ishaka ve ya'kube ve isa ve rabbe cebraile ve mikaile ve israfile ve azraile ve münzilet tevrate vel'incile ve vezzebure vel furkanel azimi erini fi menami ma tera li fiyhil hayre vel'aserat"

Bunu okumuştum,bir ismide vardı bu istiharenin ama uzun zaman oldu.Adedinide hatırlamıyorum.İki üç kez yapmıştım,hemende görmüştüm.Yanılmıyosam yol gösterici tarafı vardı ve olayları olacağı şekilde gösteriyordu.Evet görmüştüm ama gördüğüm gibi sonuçlanmadı.İstihare dualarinın hepsi ayrı güzel,önemli olan kendimiz için doğru yanıtı verebilen istihareyi keşfedebilmek.
İstihareden alınan verim kişiden kişiye degişiyor.Ben yillarca hepsini uyguladım ve benim için en doğru sonucu aldığım istihare dualarını sabitledim,onlarla devam ediyorum.

Sn. Mehmetben konuyu biraz açar mısınız. Bu dua bir kez mi okunmalı. Yatarken mi okunmalı gibi.
uygulamanın tam olarak detaylarını yazıyorum öncelikle duş abdest alınıyor kimsenin rahatsız etmeyeceği bir saatte genelde akşam 22 gibi odama çekildim rüyamda görmek istediğim şeyi niyet ederek ( sayısal lotonun sonucunu görmeyi niyet etmiştim ) ;) duayı 1 defa okudum okuma bittikten sonra uyku basıncaya kadar Ya" Alim,Ya,Habir zikrini sayısız söyledim o arada uyumuşum ve rüyamda güneş gibi yuvarlak bembeyaz bir topun içerisinde rakamlar tek ,tek yukarıdan gelip anlımdan içeri giriyordu sabah uyandığımda rüyamda gördüğüm rakamların 4 tanesini net olarak hatırlıyordum sabah iş yerime gidip durumu arkadaşlarıma anlattım isteyenlere gördüğüm numaraları yazdırdım ve akşam sonuçlar açıklandığında yazanlar 4 tutturmuşlardı :) not : terkibi uygulamaya başladığınızda kimseyle konuşmayın araya farklı şeyler koymayın sadece niyet dua ve zikir hepsi bu kadar ALLAH dilemişse olur .....

Maddiyat için maneviyat kullanılamaz, sonuç elde edilemez. Tüm rakamları hatırlamış ve oynamış olsaydınız bile tutmazdı, o rakamlar yarım saatte bir değişir ve çekilmeden yarım saat öncesinde de kapanıyor zaten para yatırma süresi, yani yetişmek imkansız. Sadece 4 rakam hatırlamışsınız bu hoş bir ikramiye olsun diye verilmiş size, içinizin saflığından dolayı, 4 ile küçük bir para çıkıyor, kayda değer bir miktar değil. Oysa onun yerine araba almak isteseydiniz, bu niyetle yatsaydınız belki onu elde etmek için neler yapmanız gerektiğini ve nasıl olacağını görebilirdiniz ve bu 4 rakamın vereceğinden daha büyük bir para. Sadece isteme şekli farklı, düz para isterseniz gelmez, onun yerine ihtiyacınız olan bir nesneye ulaşmak daha imkanlıdır. Yani istek somut olmalı, bir nesnel değeri olmalı, kainat için para sadece bir miktar anlamsız kağıt parçasıdır ve değeri yoktur, konfeti gelebilir üstünüze.

yorumunuz için teşekkür ederim evet o gün içimde garip bir isteksizlik oluştu yani sadece isteyen arkadaşlara gördüğüm numaraları verdim kendim oynamadım ve yaptığım şeyin kendi nefsani heva ve hevesime odaklı olmasının verdiği pişmanlığı yaşadım ve seçimimi yaptım arzulamamayı arzuladım
not : numaraların neden eksik gösterildiğini araştırdım sanırım yastığımın altına bıçak yada ekmek parçası koymayı unutmuşum...

Bizimle paylasırmisınız ☺

Cava sakizi hakkında bilgi alabilirmiyim ilk defa duydum.Simdiden tesekkurler ☺

Bizimlede paylaşırmısınız yaptiklarınızı ☺

Geri