"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İsmimle kaderim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan irisse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

irisse

Kayıtlı Üye
Öncelikle merhaba.Forumda yeniyim yardımcı olursanız çok memnun olurum. :)
Arkadaşlar hemen konuya giriyorum.Benim adım Ayşenur.Bir gün adımı tersten yazdım (öylesine, can sıkıntısından).Adımın tersten 'Runeşya' olduğunu gördüm.O zaman farklı bir kelime olduğunu anlamıştım ama pek de umarsamamıştım.Uzun zaman sonra runes kelimesinin Germen alfabesinde bir harf ve runik yazı anlamına geldiğini öğrendim.Runik adı ise maji ve kahinlikle ilgili görülen bu alfabeyi kullanmış eski Cermen dili halklarının (Angıl’lar, Vikingler vs.) Run’lar (runes) adıyla anılmış olmasıymış.Run (rune) sözcüğünün Hint-Avrupa dillerindeki anlamı sırmış.Aklımdan çıkmıyor.Acaba adımın kaderimle bir bağı olabilir mi?Yardımlarınıza ve fikirlerinize açığım arkadaşlar, şimdiden teşekkürler.

bence isimle kaderi bağlamamak lazım. Çocuğa isim koymak anne-babanın elinde olan bir şey. Fatih koyulanlar Sultan mı oluyor :) Kader çok ayrı birşeydir...

sen ne gibi bir bağ oldugunu düşünüyorsun??? bi kere ismiin ayşenur tersten yazınca gerçek ismin değişmez. Sadece senin ismin için geçerli olan bişe de değildir çoğu ismi tersten yazsan illaki başka bir dilde yada eski dillerde bi anlamı olabilirrr.

Sizinkisi biraz öküz altında buzağı aramaya benziyor.Bu kadar cımbızla çekersek neler neler çıkar ortaya.Adınız sadece o dilde anlamlı ve size enerji verdiği gene o dil ve coğrafya olur.Tersine baksak hepimizin adı bilmem ne uygarlığında çıkar ama ne o uygarlıkta yaşıyoruz ne de size o manada hergün aileniz hitap ediyor dolayısıyla ne bir enerji taşır ne de rune alfabesiyle alakası vardır.Herşeyden önce rune latin alfabesiyle"rune" olarak yazılır,runik alfabeyle değil:) Buradan bile sorunuz anlamını yititrir.Küçük şeylere büyük anlamlar yükerken asıl olan büyğk resmi yorumlamayı unutuyoruz.İsminizin düz anlamını ve harflerin hecelerin enerjisini araştırmanız daha iyi olacaktır.

Yeterli açıklamanın verildiğini düşünüyor ve konunuzu kapatıyorum.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri