"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

işlerin olacakken olmaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kirlikedi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kirlikedi

Kayıtlı Üye
merhabalar. Hayatımdaki bütün işlerim ters gidiyor. bir işim olacak gibi olup son anda bozuluyor.bunun nedenini ya da olmasını engellemek için yapmam gerekeni bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Atalarımız birşeyi kırk kere söylersen olurmuş derler.Öncelikle bu karamsarlığınızı ve negatif düşünceleri kafanızdan silmeniz gerekiyor.İşe farklı bir bakış açısıyla bakıp olmayan işleriniz neden olmuyor diye düşünürsek ; belki sizin için hayırlı olan bu değildir ve onun için olmuyordur.Her olmayan veya size ters görünen bir olayın arkasında aslında sizi doğruya götürecek ve hayrınıza vesile olacak şeyler vardır.Size önereceğim kuantum düşünce pozitif düşüncenin hayatınızda olumlu değişikliklere yol açacağı kanısındayım çok zor bir şey değil aslında siteyi araştırırsanız bu konuyla ilgili bir çok yazı var. Sevgiler..

aklımda böyle bir düşünce yok fakat her işim son anda bozulunca bu şekilde düşünüyorum ister istemez :( ben de araştırdım poitif düşünme yöntemlerii fakat başarı saglayamadım malesef :(

Negatif düşünce olumsuz olayları çağırır biraz olumlu yaklaşın en azından kalbinizden geçmiyorsa bile içinizden herşey iyi olacak diye geçirin bunu sık sık yapın bir süre sonra kalbinizde bunu benimsiyecek ve ozaman düşünce gücünüz harekete geçecek isteyin yeterki .. Sevgiler.

Rica ederim.Tabi eğer inançlarınıza ters düşmeyecekce birde size dua ve esmaları önerebilirim.Esmaların saatlerine göre çekiliş zamanları ve adetleri vardır.Bu konuyla ilgili bilgi isterseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Birazda şans;

El-Müheymin 145 müşteri
El-Mücib 55 müşteri
El-Latif 129 zühre

Saatleride şuna göre belirleniyor
adetlerin yanında yazan gezegen saatlerini belirliyor
imsakiyede güneş denilen zanandan başlayıp akşam zamanına yani güneşin doğuş ve batışna kadar olan süre 12 ye bölünüyor çıkan saatler 1 den başlıyarak gündüz saatlerini belirtiyor aşkam içinde güneşin batışından doğuşuna kadar olan süre 12 ye bölünüyor

size gündüz saatlerini verceğim müşteri için pazartesi gündüz 3. saat buda sabah 8-9 arası olabilir gündüz 10. saat buda akşam üstü 3-4 arasına denk geliyor sanırım salı günü 7. saat = 12-1 arası
zühre pazartesi 6.saat salı 3. ve 10.saat yani pazartesi 10-11 arası salı 8-9 ve akşam üstü 3

bu saatlerin tabloları vardır belki internetten araştırırsanız bulabilirsiniz ayrıca 2 rekatlık hacet namazı kıldıktan sonra esmaları çekmek daha iyi olacaktır.
zühre için

Saatleride şuna göre belirleniyor
adetlerin yanında yazan gezegen saatlerini belirliyor
imsakiyede güneş denilen zanandan başlayıp akşam zamanına yani güneşin doğuş ve batışna kadar olan süre 12 ye bölünüyor çıkan saatler 1 den başlıyarak gündüz saatlerini belirtiyor aşkam içinde güneşin batışından doğuşuna kadar olan süre 12 ye bölünüyor

size gündüz saatlerini verceğim müşteri için pazartesi gündüz 3. saat buda sabah 8-9 arası olabilir gündüz 10. saat buda akşam üstü 3-4 arasına denk geliyor sanırım salı günü 7. saat = 12-1 arası
zühre pazartesi 6.saat salı 3. ve 10.saat yani pazartesi 10-11 arası salı 8-9 ve akşam üstü 3

bu saatlerin tabloları vardır belki internetten araştırırsanız bulabilirsiniz
zühre için

Başka bir sitenin linkini vermek yasaktır.

Yıldız saatleri buradan rahatlıkla hesaplanabilir

Geri