"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İsim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsminiz zaman zaman alay konusu oluyorsa değiştirmekte kendinize yakıştırmamakta elbette haklısınız ki zaten hukuken de bir çıkış yolunuz var.Zaten isminizi duymaktan hoşlanmıyorsunuz elbette moral falanda kalmaz insanda Inş. en kısa zamanda beğendiğiniz ve kendinizi bulduğunuz yeni bir isminiz olur.

'Arya' ismi size yakışabilir bence.
Arya, opera eserinde, solistlerden birinin orkestra eşliğinde söylediği, genellikle kendi içinde bütünlüğü olan şarkı. Üç bölümlü şarkı formundan oluşan eşlikli solo ses yazılmış sahne şarkısıdır. Aryalar opera ve oratoryo gibi sahne eserlerinde yer alan eserin akışında bulunan duygusal yükselişi destekler.

'Arya' ismi size yakışabilir bence.
Arya, opera eserinde, solistlerden birinin orkestra eşliğinde söylediği, genellikle kendi içinde bütünlüğü olan şarkı. Üç bölümlü şarkı formundan oluşan eşlikli solo ses yazılmış sahne şarkısıdır. Aryalar opera ve oratoryo gibi sahne eserlerinde yer alan eserin akışında bulunan duygusal yükselişi destekler.

rya ilk defa anlamiyla duyuyorum. Guzelmis.

Enerjisi yüksek bir isim secmek dogru degil, sizin icin uygun bir isim secmek dogru, enerjisi yüksek bir sim sectiniz diyelim bakalim onu tasiyabilecekmisiniz, kas yapayim derken göz cikartmayalim :)

Konuya yorum yazmayacam diyorum ama kendimi tutamıyorum. Kusuruma bakmayın :)

Iste bana uygun olan bu ismi nasil bulacagim la edri: )

İsim enerjisi denilen şey devede tek bir tüy.

Bakın ben aynı durumda olsaydım ve ismimi değiştirmek isteseydim kesinlikle adımı ''Demir'' yapardım çünkü çok sevdiğim ve kendime uygun bulduğum bir isim. Sizin içinde duyduğunuzda hoşunuza gidecek, sizi tarif ettiğini düşündüğünüz bir isim illaki vardır ve illaki bir yerden duyarsınız bunu.

Başka detaylara takılmanın bence anlamı yok.

Suri .
İbranice prenses -Farsça kızıl gül demek.Surete görünüşe ait demek aynı zamanda.

Aja suri ismine bayildimmm duydugum en guzel isim diyebilirimm =) Codzombi belki yoktan var edebilseydim olabilirdi ama gerek yok.... Demir sanki bana gicik olmussun gibi hissediyorum =)

Aja suri ismine bayildimmm duydugum en guzel isim diyebilirimm =) Codzombi belki yoktan var edebilseydim olabilirdi ama gerek yok.... Demir sanki bana gicik olmussun gibi hissediyorum =)

Hayır asla. Tam tersine böyle enerji, sinerji meseleleriyle kafanın bulanıp yapacağın secim hakkında aklının karışması taraftarı değilim :)

Uzun suredir aklimda olan bi konu ve hazir firsatini bulmusken mukemmel olsun istedim bilmiyorum ama zaten fazlasiyla karisik kafam: )

Öneride bulunurken alaycı, tartışmaya yönelik yorumlardan artık vazgeçelim. Özellikle bunu yıllardır bu sitede üye olan arkadaşların yapması bizi daha çok şaşırtıyor. Bir silkelenip kendimize gelelim lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri