Siz bence önce forum kurallarını okuyun sonra mesaj bombardımanına başlayın sayın üyemiz.İsim bazen etkileyebiliyor bizi. Bence yanlış değil gayet mantıklı düşündüğün isim ne peki bizimle paylaşabilirsen mutlu oluruz?
İyi gelecek dediğinizde biraz genel kalıyor gibi. Yani tam olarak neye iyi gelmeli, hangi anlamda enerjisi yüksek olmalı?Bana iyi gelecek bir isme ihtiyacim var... Enerjisi yuksek olan.
Müsait zamanda yazacağım bir kaç alternatif.Guclu bir kadin oldugumu belirten bir isme ihtiyacim var. Sarsilmaz yenilmez ve tuttugunu koparan... Ayrica ben grafik tasarimciyim siradan olmamali bu yonden de beni yansitmali. Simdiki ismimim bunlari yansitmadigini dusunuyorum...
Hiç bir isim size bu istediklerinizi veremez. Sorun isminizde değil sizde. Problemi ve dolayısıyla çareyi yanlış yerde arıyorsunuz.
Eğer mesele isimlere kalsaydı ismi her ''Mehmet'' olan İstanbul'u fethederdi.
Bakınız: Fatih Sultan Mehmet
İsimler sihir yaratmaz evet ancak ciddi etkileri vardır.
Öyle canım sıkıldı hadi adımı değiştireyim gibi değil olay.
Çeşitli yöntemlerle değiştirilir ve etkisi olur.
Önce isimlerin kişilik üstünde de etkisi olduğunu söyleyeyim. Bu gerçektir.Mesela? Konuyu biraz açarmı sınız? Bilmediğim bir şeyse açıkcası konu açılmışken ve uygunken bende öğrenmek isterim.
Önce isimlerin kişilik üstünde de etkisi olduğunu söyleyeyim. Bu gerçektir.
İsimlerin, harflerin kişilerin yaşamı ve hatta sağlıkları üstünde de etkisi vardır. Bu da gerçektir.
İsimler öylesine nüfus cüzdanından silinip değiştirildiğinde de pozitif negatif küçük etkileri olabilir ama daha fazlası için daha farklı şeyler gerekir.
Yukarıdaki mesajda söylediğim gibi özellikle uygulamayı öğrendiğim kişiden sorun olup olmayacağını öğrendikten sonra mümkün olursa lillium_ kullanıcı adlı üyemize bazı bilgiler aktaracağım. Genele aktarmayacağım sanırım, zira zaten Urum mesajımı düzenlemiş demek ki bir sakınca görmüş bu konuda.
Konuda bahsedilen durum çağrışım, duyunca vay be dedirtecek tarzda bir arayış değil.Şimdi bakın açıkcası tam olarak neden bahsettiğiniz anlamadım. Bazı isimler vardır çağrışımlarından dolayı (genelde alay konusu olur) insanlar değiştirmek isterler. Öünkü ismin çağrışımı anlamının önüne geçmiştir.
Örneğin ''Şaban'' ismi Kemal Sunal'ın tiplemesinden dolayı bir çok insanda komik diyebileceğimiz çagrışımlar uyandırdığı için deiştirmek isteyenleri biliyorum. Anlamı farklı olmasına rağmen çağrışım ismin önüne geçmiştir, kişi tarafından değiştirilmek ister bunu gayet mantıklı buluyor ve anlıyorum. Yanlız arkaşımızın bahsettiği olay bu değil
Şimdi ben konu dağılmasın diye bunla alakalı mesaj atmayacam konuya ama takip edecem. Bu durumda sizin öyle bir isim önermeniz gerekiyor ki ben o ismi duyduğumda;
Güçlü, sarsılmaz, yenilmez, tuttuğunu koparan aynı zamandada grafiker,ressam, mimar vs... tarzı bir mesleği olan bir kadın olduğunu anlamalıyım. Merakla bekliyorum. İyi forumlar
''adımın enerjisini uygun bulmadığımı hissediyorum, bunu değiştirebilir miyim, değişirsem etkisi olur mu?''