Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sabah ezanı zamanı gözlerim kapalı uyanıkken parlak ışık içerisinde insanlar ve değişik görüntüler görüyorum.Bunu daha geliştirmek çin ne yapmalıyım?Yardımcı olur musunuz?
Boyle seyleri herkeze soylemeni tavsiye etmem isiklar sari yada beyazdir genelde sari nurdur Bunlar genelde temiz kalpli insanlara gozukur bu yasadigini alim bilgili bir insana anlatmalisin herkeze anlatirsan gozukmeyebilir En iyisini Hz.Allah bilir .
burda bana en iyi rüya yorumcusunu bulun. zekaa adlı arkadaş ya adını değiştir yada zekanı kullanmayı öğren bu tür olaylar anlatılmaz ama lap diye hemen diyemem sana temizsin nurdur diye başka işlerde olabilir misal bir arkadaşım sabahları mavi beyaz yeşil yıldızcıklar üzerime geliyor önümü aydınlatıyor parlıyolar diyordu hemen buna dediğim gibi laaapp diye nur damgası vurmuşar ama incelediğimizde ise nurdan ziyada başka şyler olduğu anlaşıldı ve çözüldü. sen gende dikakt et imanlı yaşa herkesede anlatma arkadaşın dediği gibi bölgedeki ya müftüye git ya emekli imama git yada görevini yapan imama git çek köşeye anlat hoca efendiye .