Göz derecelerimde bozukluk yok kiAstigmat
Randevu alacam. Dağılma yok düzenli şekilde renk çemberi varBen de astigmat diyeceğim ama ileri derecede astigmatım var daha çok ışıkların dağılması şeklinde oluyor. Hiç bu şekilde görmedim. Siz yine de yakın zamanda gözlerinizi kontrol ettirmediyseniz ettirin bence farklı bir rahatsizlik ol
Hayır telefon ışığından sokak lambasına evdeki ampule kadar aynı. Köye gidince ayda görüyorum birde.Daha 9-10 yaşlarındayken amcamın evindeki ışıkta da aynı efekti alırdım. Sonra avize takılınca ve ampul değişince gitti. Lambanın kendisiyle alakalı olabilir.
Geçmiş olsun.Bayağı iyi derece bence. Benim dereceleri söylemiyim hep beraber üzülmeyelim(Çok yüksek değil ama az da değil)
resimdekiyle anlattiginiz ayni zaten. Kamerada oyle gormus. Mor mavi yesil sari kirmizi mavi yesil mor pembe. Bende hep boyle goruyorum isigi ama bu ne guzel yuvarlak duzgun cikmis ben genelde heryere yayilmis dumduz inen isik suzmeleri seklinde goruyom cok rahatsiz edici oluyor bende de astigmat var. Yazilarda hafif carpik gorunuyor.Ekli dosyayı görüntüle 2535
Etrafında rengarenk çember var isterseniz renklerinin sırasını da soylerim onun etrafında geniş rengarenk katman daha var.