İradenin Bastırılması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nurumm

Kayıtlı Üye
1257da987316054ac6a049162d354bea2198.jpg

Doğal, kişisel veya başka türlü koruması o kadar yüksek olan kişiler vardır ki, tüm etkilerin hiçbir sonucu yoktur, bu çıta sadece bu tür durumlar içindir, çünkü hiçbir şey imkansız değildir.
Stava'nın görevi: daha fazla etki
için zor bir tarama hazırlamak
Algiz (trans) - taramanın korumasını yok eder.
Teiwaz (çev.) – sürünme,
Perto + Vunyo + Laguz'un etkilerine karşı koyamaz = ilham alan sürünme durumundan memnun,
Laguz çıtanın büyülü özünü gizler.
Ve şimdi onun üzerinde her türlü etkiye hazır.

Şartın anahtarı:
Bu Runik formül runelerin ve .... nın kişisel gücü ve kişisel enerjisiyle çalışacaktır.Bu runik formül ile .... benim yapacağım ritüeller ve uygulamalardan tamamen habersiz olup yapacağım ritüellere.uygulamalara ve işlemlere karşı koyma gücünü kaybeder.Bütün korumasını,savunmasını,zırhını kendinden olan ve etrafından gelen her türlü kalkanı yok eder parçalar.İşlem bana ve sevdiklerime zarar vermeden son bulacaktır.Varsın Olsun...

Bu formülleri uygularken runelerin isimlerini de söylüyor muyuz 🙏🏻
Ben söylemiyorum bu runik formül ile diyorum bir rune birçok anlam içeriyor.Zaten şartın içinde hangi runeye hangi görevi verdiğiniz var.
Birde zayıflatma paylaşacağım. 1.olarak zayıflatmayı yapınız,2.olarak bu irade bastırmayı uygulayın,3.olarak arakneden Laa ve Reko o da savunma kırar en hızlısından onu yapın.Sonra kendinize savunma oluşturun .Arkasından istediğiniz işlemi yapabilirsiniz. savunma kırma ile asıl işlem de yapacağınızın aralarında 1-2 gün olursa iyi olur. Hiç vaktiniz yoksa arada 2 saat yine olsun. Bol şans... Bolca hayvan besleyin kuş besleyin duvar kenarlarına kırıntı dökebilirsiniz.Hayvanların enerjisi çok güzeldir.Size yardımcı olur.

Ben söylemiyorum bu runik formül ile diyorum bir rune birçok anlam içeriyor.Zaten şartın içinde hangi runeye hangi görevi verdiğiniz var.
Birde zayıflatma paylaşacağım. 1.olarak zayıflatmayı yapınız,2.olarak bu irade bastırmayı uygulayın,3.olarak arakneden Laa ve Reko o da savunma kırar en hızlısından onu yapın.Sonra kendinize savunma oluşturun .Arkasından istediğiniz işlemi yapabilirsiniz. savunma kırma ile asıl işlem de yapacağınızın aralarında 1-2 gün olursa iyi olur. Hiç vaktiniz yoksa arada 2 saat yine olsun. Bol şans... Bolca hayvan besleyin kuş besleyin duvar kenarlarına kırıntı dökebilirsiniz.Hayvanların enerjisi çok güzeldir.Size yardımcı olur.
tamamdır çok iyi anladım sayenizde. gerçekten yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim. ❤️

65f5799f36d496R95930831.jpg

Stav, bir kişiyi ZAYIFLATMANIN, ondan
tüm gücü pompalamanın, bağışıklık sistemini zayıflatmanın ve yaşam için elverişsiz koşullar yaratmanın gerekli olduğu durumlar için kullanılır.

Kurbanın fotoğrafında çıta ile uygulanır, ateşle aktive edilir.
Yaklaşık bir şart: "Bu runik formülün etkisi altında, ...... tüm gücünü kaybeder, çaresiz ve zayıf hale gelir."

tüm gücü pompalamanın, bağışıklık sistemini zayıflatmanın ve yaşam için elverişsiz koşullar yaratmanın gerekli olduğu durumlar için kullanılır.

Yaklaşık bir şart: "Bu runik formülün etkisi altında, ...... tüm gücünü kaybeder, çaresiz ve zayıf hale gelir."

Bir sorum daha 🙈, çıta ile uygulanır demişsiniz o kısmı anlayamadım çıta yani ahşap çubuk gibi bir şey mi

Runelerle yapılan işlemler ödeme istemez.Kan ile uygularsanız daha bi memnun olduklarını biliyorum.Başka güçlere yöneliyorsanız aynısını diyemem.Tuna

Runelerle yapılan işlemler ödeme istemez.Kan ile uygularsanız daha bi memnun olduklarını biliyorum.Başka güçlere yöneliyorsanız aynısını diyemem.
İradeye dışarıdan uygulanan her eylemin geri dönüşü olmaz mı ? Sadece merak ettiğim için soruyorum ☺️

İradeye dışarıdan uygulanan her eylemin geri dönüşü olmaz mı ? Sadece merak ettiğim için soruyorum ☺️
Mutlaka olur.Genelde bu tip runik formüller enerji tüketir.Sizden bir ödeme istemez.Sizin çalıştığınız daimi olarak yöneldiğiniz güçleriniz vardır her yaptığınız işlem sonrası teşekkür edebilirsiniz.

Bunu sadece sıradan insanlara mı yapabiliriz. Mesela negatif bir varlıkla ortak bedeni kullanan usta büyücülerle çalışan ciğeri beş para etmez birine yapılsa sonuç alınır mı, bir kişi yetmiyorsa 100-200 kişi bir araya gelip yapsa ritüeli.. merakımdan soruyorum.

Bunu sadece sıradan insanlara mı yapabiliriz. Mesela negatif bir varlıkla ortak bedeni kullanan usta büyücülerle çalışan ciğeri beş para etmez birine yapılsa sonuç alınır mı, bir kişi yetmiyorsa 100-200 kişi bir araya gelip yapsa ritüeli.. merakımdan soruyorum.
@Rhea anlamadım sormak istediğini.

@Rhea hayır hayır senin dediğin birşeye uygulanacak bi formül değil.İnsanın iradesini,savunmasını kırmak zayıflatmak adına.Gücünün yetmediği durumda bunu nasıl kullanacak zaten gücü sıfırlama çıtası.

@Rhea hayır hayır senin dediğin birşeye uygulanacak bi formül değil.İnsanın iradesini,savunmasını kırmak zayıflatmak adına.Gücünün yetmediği durumda bunu nasıl kullanacak zaten gücü sıfırlama çıtası.
Tamam işte.. diyelimki birisi demondan ifritten vb negatif bir varlıktan ve usta büyücülerden aldığı yardımlar sayesinde bir yerlere geldi önceden bir hiçken. Bu kişinin şirketindeki çalışanlara çok kötü davrandığı haklarını çaldığı da ortada ama kitabına uydurduğu için kimse bir şey yapamıyor tamam iflah olmaz düzelmez bundan sonra ama en azından varolan durumun daha da kötüye gitmemesi tazminatsız işten çıkarmaların devam etmemesi yıllarını veren çalışanların da hakkını alması için bir yöntem vardır herhalde.. gökten gelen karar mı beklemek lazım anlamadım.. Bir kişinin gücü yetmiyorsa ortak ritüelle gereken yapılamaz mı yani 🤨

Kafam o kadar dolu ki hem üzüldüm hem canım sıkıldı bazı şeylere anlamadım o yüzden. @Rhea bu dediğin gücünü almak için olur tabi ama böyle bişeyle o isteğin yerine gelirmi muamma? Şahsi görüşüm çok da uyumlu bi işlem olmaz. Düşmanı bitirmek ile ilgili yapabileceğin işlemler var bunu bi ön çalışma olarak kullanabilirsin de tek başına sana istediğini vermez.

Geri