"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İrade gücünü asaya aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan polat43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polat43

Kayıtlı Üye
Herkese selamlar, okuduğum kitapta asaya enerji yüklemeyi okurken, iradeni toplayıp asaya aktarmayı söylüyor.Bunun nasıl yapılacağını yazmıyor.Bilgilerinizi eksik etmezseniz sevinirim,şimdiden teşekkürler :)

Bir asan mevcut mu yoksa yapacak mısın yapacak isen ham maddelerini sayarsan yardımcı olmaya çalışırım...

Öncekikle okuduğun kitap ile ilgili bilgi verirsen sevinirim ve asamın özelliklerindende bahsetmelisin ama herşeyden önce orda irade aktarmaktan kastını anlayabilmemiz için seni bu soruyu sormaya iten paragraf veya cümleyi tamamen buraya yazmalısın umarım yardımcı olabilirim :)

-Işığınız Konuşsun:Angel_anim:

Öncelikle forumda bulamadığım için konu açtım,bir asam yok ama yapmayı düşünüyorum,kitabın o bölümünü yazıyorum Kara Afrikanın Karaçığlığı Voodoo
Büyü Değneklerinin Yüklenmesi

Büyücü değneği eline alır ve ona konsantre olur.Zihninde kendisinin değneğe dönüştüğünü canlandırır.Daha sonra toplamış olduğu irade gücünü değneğe aktarır ve yüklemiş olduğu enerjinin ne kadar süre etkili olacağını belirler.Devamında istediğin irade gücün yerine başka özelliklerde ekleyebilirsin,yükleme işlemi 10 dakika sürmelidir,yüklemeyi ne kadar sık tekrarlarsanız o kadar güçlü olur,büyücü bu değnekle önce ruhsal düzeyde,sonra enerji düzeyinde,son olarak maddi düzeyde tesirli olabilir.Bu tesir en geç 462 kez tekrarlandıktan sonra kendini gösterir diyor.

Boşver asaya irade gücünü filan aktarma.Kendi gücünü kendi bedeninde kullanmayı öğren asayı ne yapacaksın.

Asa çoğu majinin yardımcı bir aletidir.Çok büyük faydası vardır.Maji enerjiyi nesnelerle ve bedeni aktarmaktır zaten. :)

Duymuştum belirli malzemelerden hazırlanan yüzük,asa vb. eşyaların enerjiyi daha çabuk fizikselliğe etki ettirdiğini ama bence kendi bedenen yapması bu işleri hiç bir araca gerek duymadan daha güzel olur =)

Duymuştum belirli malzemelerden hazırlanan yüzük,asa vb. eşyaların enerjiyi daha çabuk fizikselliğe etki ettirdiğini ama bence kendi bedenen yapması bu işleri hiç bir araca gerek duymadan daha güzel olur =)

O yönden bakarsak maji de kullandığın bir bitki de araç oluyor enerjini onlar aktarıyorsun. :) Yani Asa yapılması çook fayda sağlar. :) Asa enerjiyi saklayabilir de içinde. :)

Boşver asaya irade gücünü filan aktarma.Kendi gücünü kendi bedeninde kullanmayı öğren asayı ne yapacaksın.

daha kolay majikal işlemlerde asaya/değneğe gerek duyulmayabilir. Fakat büyük ve kuvvetli majikal işlemlerde veya davetlerde değnek/asa gereklidir ve birçok görevi vardır. Ayrıca yalnızca majikal işlemler için de değil birçok farklı inanış tarzında ve kültürde değneğin yerini ve izlerini görmek mümkündür.

Öncelikle forumda bulamadığım için konu açtım,bir asam yok ama yapmayı düşünüyorum,kitabın o bölümünü yazıyorum Kara Afrikanın Karaçığlığı Voodoo
Büyü Değneklerinin Yüklenmesi

Büyücü değneği eline alır ve ona konsantre olur.Zihninde kendisinin değneğe dönüştüğünü canlandırır.Daha sonra toplamış olduğu irade gücünü değneğe aktarır ve yüklemiş olduğu enerjinin ne kadar süre etkili olacağını belirler.Devamında istediğin irade gücün yerine başka özelliklerde ekleyebilirsin,yükleme işlemi 10 dakika sürmelidir,yüklemeyi ne kadar sık tekrarlarsanız o kadar güçlü olur,büyücü bu değnekle önce ruhsal düzeyde,sonra enerji düzeyinde,son olarak maddi düzeyde tesirli olabilir.Bu tesir en geç 462 kez tekrarlandıktan sonra kendini gösterir diyor.

Peki asayı hazırlarken kullanacağın maddelerden bir liste oluşturup oluşturmadığını sorabilir miyim? Veya asa türü olarak hangisinden bahsediyorsunuz druid asa, wiccan asa vb. ?

Benim istediğim davet için değil,benim istediğim yüklüyerek,kuvvetlendirerek maddi düzeyde etkili olması.Yoğun istek,yoğun konsantrasyon
halinde enerjiyi katlayıp,büyütüp ve böylelikle büyük bir enerji açığa çıkarması

Söğüt ağacından yapmayı düşünüyorum,bir ucunda krital kuvars,ayrıca üç adet yüklenmiş metal halka takmayı düşünüyorum

prana enerjisiyle ve elementlerin enerjileriyle yüklemeyi düşünüyorum.Kendi enerjimi aktarmayı bulsam asıl olay orda aslında.

Benim istediğim davet için değil,benim istediğim yüklüyerek,kuvvetlendirerek maddi düzeyde etkili olması.Yoğun istek,yoğun konsantrasyon
halinde enerjiyi katlayıp,büyütüp ve böylelikle büyük bir enerji açığa çıkarması

Söğüt ağacından yapmayı düşünüyorum,bir ucunda krital kuvars,ayrıca üç adet yüklenmiş metal halka takmayı düşünüyorum

prana enerjisiyle ve elementlerin enerjileriyle yüklemeyi düşünüyorum.Kendi enerjimi aktarmayı bulsam asıl olay orda aslında.

Taşlara melek enerjisi yükleyebilirsiniz.Hem daha iyi olur melek taşıyla yapılmış bir asa.Onun konusu burası :

http://www.gizlimabet.com/threads/33157-De%C4%9Ferli-Ta%C5%9F%C4%B1n%C4%B1z-ve-Koruyucu-Mele%C4%9Finiz?p=225173#post225173

Asa'yı yaparken en sonunda ona enerjinizin imajine yoluyla ona aktığını veya onu önünüze koyup meditasyon yaparken enerjinizin ona aktığını imajine ederek enerjinizi aktarabilirsiniz.

Asa'yı kelt burcunuzda ki ağaca göre de yapabilirsiniz.Bu asa ile bağınızı kuvvetlendirir.

Asaya koruyucu sembollerde çizebilirsiniz.Negatif enerjiden koruyucu sembol gibi.

Eğer şifacı olsaydınız ağaca şifa gönderme yoluyla enerjinizi gönderebilirdiniz.Bunun gibi yollarda forumda mevcut.
Mesela bir şeyi uzun süre düşündüğünüzde ona enerji gönderirsiniz.. :)

Teşekkürler,gerçekten yardımcı oldunuz :) Melek enerjileriyle de ilgileniyorum ama bunu duymamıştım,deniyeyim bakalım sağolun :)
Uzun zamandır katı duygusuzluk halindeyim,o yüzden düzgün cevaplar veremiyorum,soğuk durabilirim,samimi olamıyorum bu yüzden özür dilerim.
Bu arada yardımcı olan herkese teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri