Herkese selamlar, okuduğum kitapta asaya enerji yüklemeyi okurken, iradeni toplayıp asaya aktarmayı söylüyor.Bunun nasıl yapılacağını yazmıyor.Bilgilerinizi eksik etmezseniz sevinirim,şimdiden teşekkürler![]()
Boşver asaya irade gücünü filan aktarma.Kendi gücünü kendi bedeninde kullanmayı öğren asayı ne yapacaksın.
Asa çoğu majinin yardımcı bir aletidir.Çok büyük faydası vardır.Maji enerjiyi nesnelerle ve bedeni aktarmaktır zaten.![]()
Duymuştum belirli malzemelerden hazırlanan yüzük,asa vb. eşyaların enerjiyi daha çabuk fizikselliğe etki ettirdiğini ama bence kendi bedenen yapması bu işleri hiç bir araca gerek duymadan daha güzel olur =)
Boşver asaya irade gücünü filan aktarma.Kendi gücünü kendi bedeninde kullanmayı öğren asayı ne yapacaksın.
Öncelikle forumda bulamadığım için konu açtım,bir asam yok ama yapmayı düşünüyorum,kitabın o bölümünü yazıyorum Kara Afrikanın Karaçığlığı Voodoo
Büyü Değneklerinin Yüklenmesi
Büyücü değneği eline alır ve ona konsantre olur.Zihninde kendisinin değneğe dönüştüğünü canlandırır.Daha sonra toplamış olduğu irade gücünü değneğe aktarır ve yüklemiş olduğu enerjinin ne kadar süre etkili olacağını belirler.Devamında istediğin irade gücün yerine başka özelliklerde ekleyebilirsin,yükleme işlemi 10 dakika sürmelidir,yüklemeyi ne kadar sık tekrarlarsanız o kadar güçlü olur,büyücü bu değnekle önce ruhsal düzeyde,sonra enerji düzeyinde,son olarak maddi düzeyde tesirli olabilir.Bu tesir en geç 462 kez tekrarlandıktan sonra kendini gösterir diyor.
Benim istediğim davet için değil,benim istediğim yüklüyerek,kuvvetlendirerek maddi düzeyde etkili olması.Yoğun istek,yoğun konsantrasyon
halinde enerjiyi katlayıp,büyütüp ve böylelikle büyük bir enerji açığa çıkarması
Söğüt ağacından yapmayı düşünüyorum,bir ucunda krital kuvars,ayrıca üç adet yüklenmiş metal halka takmayı düşünüyorum
prana enerjisiyle ve elementlerin enerjileriyle yüklemeyi düşünüyorum.Kendi enerjimi aktarmayı bulsam asıl olay orda aslında.