"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnsanları etkileme,

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hazaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hazaR

Kayıtlı Üye
Çok etkili bir etkileme sanatı öğrenmek istiyorum ama nasıl,hipnoz değil,sızıntı değil,manipülasyon da değil sadece yazarak bir insanın ruhuna dokunmak istiyorum ama nasıl,
Cevap beklediğim iki üç kişi var,sadece ipin ucunu bilmek istiyorum,çalışmaya hazırım,fedakarlık yapmaya hazırım,
Ama nasıl?

Hazar, etkili bir etkileme sanatının adı zaten manipülasyon. İstediğin şey bu ama manipüle etmenin kelime manası vicdanınla örtüşmediği için böyle ifade ediyorsun. Sıkıntı yok. Manipülasyonun amacı da önemlidir biraz da etiklerle alakalıdır..

Evet de bunu sadece yazarak nasıl yapabilirim ?Bilmem biliyor musunuz sanırım japonca yayınlanan bir kitap vardı bir çok insanın intiharında başrol oynadığı idda edilen,bunu merak ediyorum.En uç örnekle bir insanı intihara nasıl ikna ederiz?

psikoloji-sosyoloji işin içinde? Pekiya başka?

Evet de bunu sadece yazarak nasıl yapabilirim ?Bilmem biliyor musunuz sanırım japonca yayınlanan bir kitap vardı bir çok insanın intiharında başrol oynadığı idda edilen,bunu merak ediyorum.En uç örnekle bir insanı intihara nasıl ikna ederiz?

psikoloji-sosyoloji işin içinde? Pekiya başka?

Özel kalıplar, bağlantılar, numerik harf atamalarıyla yapılabilir.

Hazar bankada tehlikeli sularda yüzüyorsun gibi geliyor :D

Biliyoruum iki mesaj atmak yasak ama klavyenin azizliğine uğruyorum ne yapiyim :/ bankada değil banada olacak . :/

Enerji vampirliği bu konuda işe yarar. İnsanlar genelde kendilerinden bi parca gördükleri insanlara sempati duyar, karsındaki insan sende kendi enerjisini görürse ve sende karsındakinin enerjisiyle onun nası biri olduğunu anlarsan otomatik olarak bi kontrol başlar. Karsındakine bağ atarsan hissederek sadece düşünceler kontrol olabilir. Bunu araştırabilirsin istersen.

En uç örnekle bir insanı intihara nasıl ikna ederiz?
Bi insanı ne kadar boğarsan yada çaresiz bırakırsan intihar etmeye ikna olur. Bende çok oldu çünkü. Ama Allah'ın emanet ettiği bir cana acı vermek iyi fikir değil HazaR.
Bir insanı etkilemek istiyorsan da ona güzel sözler söyleyip onu yüreğinden vurmalısın. Etkileyici bir şekilde konuşmayı öğrenirsen zaten insanı etkilemekte başarılı olursun...
İyi Forumlar

Artık yazılarını okurken dikkatli olacağım HazaR.Tedbirli olmakta fayda var intihar falan etmeyelim de ;)

Benim bu konuda yıllardır kullandığım bir yöntem var, senin istediğin tarzda mıdır bilmiyorum ama. İstediğimi yapmasını istediğim kişinin yanına giderken o kişinin ismini ve benden olan üstünlüğünü bir kağıda yazıp kağıdı sol ayakkabımın içerisine koyuyorum. Örneğin ben bunu okul hayatımda çok kullandığım için, görüşeceğim hocanın adını ve statü olarak da öğretmenim yazıyorum. İnanın bana hep faydasını gördüm. Bunu bana halam söylemişti 4 yıldan fazla oldu kullanıyorum bazen 5-6 kağıt yazıp koyduğum bile oluyor :devil2:

Benim bu konuda yıllardır kullandığım bir yöntem var, senin istediğin tarzda mıdır bilmiyorum ama. İstediğimi yapmasını istediğim kişinin yanına giderken o kişinin ismini ve benden olan üstünlüğünü bir kağıda yazıp kağıdı sol ayakkabımın içerisine koyuyorum. Örneğin ben bunu okul hayatımda çok kullandığım için, görüşeceğim hocanın adını ve statü olarak da öğretmenim yazıyorum. İnanın bana hep faydasını gördüm. Bunu bana halam söylemişti 4 yıldan fazla oldu kullanıyorum bazen 5-6 kağıt yazıp koyduğum bile oluyor :devil2:
365 gün biri için ismini ayağımın altında gezdirsem de işe yaramaz of.
bazen biri sizi görmez diğer herkes görür ne yapılsa da boştur. o yüzden hayatta mümkün olmayan şeylerde vardır. kabullenmeli.

bir insanı intihara sürüklemek?ve bunun nasıl yapılacağını merak etmek=zıpırlık
HazaR intiharı sadece uç örnek olarak göstermiş.Konuyu ilk mesajdan itibaren okursanız anlayacaksınız.Ayrıca bunu öğrenmeninde adı zıpırlık değil.
İkna kabiliyetini farklı yollarda arıyor bu da fikir almak için açılmış bir konu.
Birini ikna etmek yada kontrol altına almak için çok farklı yollar var.Yazı olarak demişsin yanlış anlamadıymsam. Önemli olan kimi ne için nerde ikna etmek istediğin yada yönlendirmek istediğin konu önemli.Kısacası ne için yapacağın direk olarak yöntemle ilintili.Buna yazı dersek karşındaki kişiyi iyi tanıman bir adım önde başlaman demektir.O bahsettiğin kitaba gelirsek büyük ihtimal duygusal savaş verdiren bir yöntemdir.
Umuyorum konuda beklediğin cevapları almışsındır.Sevgiler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri