webmanx
Kayıtlı Üye
İnsanlar görünmez hale gelebilirlermi:Bence insanlarda görünmez hale gelebilirler,Uygulama tam yapılırsa ve yapan kişide bu işin tekniğini biliyorsa
ilmi yönden tecrübeli ve bilgili ise olabileceğini düşünüyorum,birkaç havas kitabında bu konuya rastlamıştım,
çeşitli okuma ve tılsımlardan söz ediyordu ve son olarak görünmez hale geldiğinizi anlamak için gölgenize veya aynaya bakın diyordu ve insanlar,
cinler ve hayvanlar sizi göremez diyordu.Tabiki tekrar görünür hale nasıl gelinir onuda anlatıyordu.
Ama bu uygulamayı hiç yapmadım.Her insanın yapabileceği bir uygulama olacağınıda sanmıyorum.
Mutlaka bu uygulamanın belirli şartları olacağını düşünüyorum.Görünmez hale ne için gelinmek istendği,
yani niyetin çok önemli olduğunu,iyi yönde düşünülerek uygulama yapılırsa
veya zararlı şeylerden korunmak için yapılırsa olabileceğini tahmin ediyorum.
Deneyimleri olan veya bu konu hakknda bigisi olanlar paylaşabilirler.
ilmi yönden tecrübeli ve bilgili ise olabileceğini düşünüyorum,birkaç havas kitabında bu konuya rastlamıştım,
çeşitli okuma ve tılsımlardan söz ediyordu ve son olarak görünmez hale geldiğinizi anlamak için gölgenize veya aynaya bakın diyordu ve insanlar,
cinler ve hayvanlar sizi göremez diyordu.Tabiki tekrar görünür hale nasıl gelinir onuda anlatıyordu.
Ama bu uygulamayı hiç yapmadım.Her insanın yapabileceği bir uygulama olacağınıda sanmıyorum.
Mutlaka bu uygulamanın belirli şartları olacağını düşünüyorum.Görünmez hale ne için gelinmek istendği,
yani niyetin çok önemli olduğunu,iyi yönde düşünülerek uygulama yapılırsa
veya zararlı şeylerden korunmak için yapılırsa olabileceğini tahmin ediyorum.
Deneyimleri olan veya bu konu hakknda bigisi olanlar paylaşabilirler.