"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnsanın Psişik Yeteneklerdeki Sınırı Nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drakentyheaphlefuf

Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar sorum çok kısa. Bir insanın psişik yeteneklerdeki sınırı nedir ? Mesela en basitinden telekineziyi ele alalım. Bir insan telekineziyle en fazla nelere etki edebilir ? En fazla kaç kg. ağırlığında bir cismi hareket ettirebilir ? Veya psi-wheel den bahsedelim. Bu küçük bir kağıdı döndürmekle mi sınırlıdır yoksa çok daha büyük şeylere etki edebilir edebilir miyiz ? Bir insan paranormal açıdan en fazla nereye gelebilir ?

Bence en fazla çelik kapıyı kapatırsın. Sınır bu. Ama bu benim düşüncemin sınırı. Sonrasına istesem de ulaşamam değil mi ? Psişik yetenekler imgeleme ve isteme gücüyle ortaya çıkan güçlerdir. Sen ne kadar hayal ediyorsan o kadar vardır. Büyük şeyleri yapman zaman alır. Hatırladığıma göre 8 senedir telekinezi yapan bir arkadaş yastığı kaldırıyormuş falan. Yani bence fazla kafanı yorma bu psişik güçlere :) yine de sen bilirsin açık fikirli ve değişime açık olmak lazım

Ben sınır olduğunu düşünmüyorum psişik yeteneklerde..Hemen olmaz zaman alır belki ilerlemek ama bunun bir sınırı yoktur.Ya da şöyle söyleyeyim makúl ölçüde sınır yoktur.Enersko'nun dediği gibi yastık kaldıriŕsın gibi..ama bu makûl dediğim telekinezi için geçerli.Bazı psişik yetenekler sınır tanımayabilir.İnsan beyni aslında öyle muhteşem ki..Onu sınırlayan yine bizleriz.

Herkesin bu işleri başarabileceğinide düşünmüyorum.Mesela ben ;telekineziye çaba harcamam.Paraprapsikoloji anlamında önceliklerim farklı sebebi bu.İşte sınır bu bence.Uğraşmaya yeltenmeme,istememe,odaklanmama..

Kişi sayısına ve enerji miktarına göre sınır yok diye düşünüyorum.
Tek kişinin kaldıramadığı maddeleri iki üç yada daha fazla kişi birleşip hareket ettirebilir. Beni 3 kişi havaya kaldırmıştı mesela :)
Yada tek bir kişi başkalarından ödünç aldığı yada önceden topladığı enerjiyle kişisel sınırlarını genişletebilir.
Doğadaki herşey psişik olarak işlenebilir, birazda strateji ve yöntem işi.
Benim için en uç sınır nokta, dünyadaki bütün insanların toplanıp dünyanın dönüşünü durdurlarıdır mesela. Bu örnek ne kadar sınırsız olduğunu açıklayabilir :)

Sizce sırf bu yüzdersızlığı yapan var mıdır ?
Enerji hırsızlığı demeyelimde, başkalarının koruyamadığı evrene etrafa saçtığı enerjiyi toplamak diyelim.
Enerjisini koruyan birinden kimse çalamaz ama koruyamayanlar hem kendileri yayar hemde böyle toplayıcıların kurbanı olur.

Her türlü enerjiyi çekebiliyorum ama bir objeye, kişiye veremiyorum, işin garibi çektiğim enerjiyi vücudumda tutuyorum ve vücudum için kullanıyorum:willy_nilly:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri