"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

inşaatlar

suticenadam

Kayıtlı Üye
selamlar güzel insanlar ...
rüyamda tahmini olarak 10 katlı yeni yapılmış ,ama duvarları boyalı değil, inşaat halinde olan bir binanın en üst katına çıkıyorum .ama korkarak çünkü benim yükseklik korkum var, merdivenleri çok güç çıkıyorum en üst katta çatı katı ama çatı yok orda .sarı baretli birisi var tahminimce ya mühendis yada xxxx inşaat (hatırladığım rüyamda firmanın adı evlerin üzerinde yaziyor.)firmasının patronu ona birşeyler söylüyorum ve bana kızıyor ;bende tebessüm edip aşağı doğru iniyorum sonra aşağıda gezerken yüzünü unuttuğum bir şahısla karşılaşıyorum ve bana ayakkabın nerde diyor ben bakıyorum ayağımda sandelet var ona diyorum ki ayakkabılarımı al getir 10 katta unutmuşum diyorum ona sebep olarakta benim yükseklik korkum var sen git al dedim .sonra geziyorum her yer inşaat bazı evler yeni yapılmış ama ömrüm boyunca böyle bir yer görmedim çünkü sanki farklıydı herşey .renkler renksizdi sanki.

Cok ilginc.
Bende ruyamda insaatlar cok goruyorum.
Hatta bazen insaat icinde bir varliktan kacmak istedigimde kendimi (yukseklik korkum olsada) asagi atiyorum balkondan,camdan yada kucuk bir delikten.Sonra ucuyorum ve biryerlere geliyorum.Bazen guzel yerlere,bazen karmasik yerlere.
Ama ucmak cok guzel bir sey ruyada.Sanki gercek gibi.
Hayrola...

Cok ilginc.
Bende ruyamda insaatlar cok goruyorum.
Hatta bazen insaat icinde bir varliktan kacmak istedigimde kendimi (yukseklik korkum olsada) asagi atiyorum balkondan,camdan yada kucuk bir delikten.Sonra ucuyorum ve biryerlere geliyorum.Bazen guzel yerlere,bazen karmasik yerlere.
Ama ucmak cok guzel bir sey ruyada.Sanki gercek gibi.
Hayrola...

Ben bir yerden atlasam yada düşsem hemen büyük bir telaşla uyanıyorum ama ilerde bende uçarım inşallah.:Angel_anim:

Hakikaten ruyada ucmak cok guzel birsey.Hemde kanatsiz olarak.
Lakin son birkac aydir cok fazla ucarak seyahat etmiyorum ruyamda :)
Ama birkac ay oncesine kadar cok rahat,cok bilincli (sanki gercek hayattaymis gibi ve bazen ruyamda oldugumu bilerek) cok guzel sekilde ucuyordum.Simdide ucuyorum ama onceki kadar rahat ve siklikla degil.Neden bilmiyorum.
Ucmak bazen cok ise yariyor :) Mesela ruyamda bir varliktan kaciyorsam hemen ucmak istiyorum ve ucuyorum,bazen cok uzaklara gidiyorum,yada dedigim gibi yuksek bir yerde isem kendimi asagi ativeriyorum vampir misali ve suzulerek uzaklasiyorum.Ne kadar anlatsamda bos.Cunku hakikaten yasamak gerekiyor anlayabilmek icin.
Ama bazende sanki elimdeki guc benden geri alinmiscasina yukselemeden yere dusuyorum yada cok az yukseliyorum.Boylelikle kactigim varlik beni yakaliyor.

Geri