Şuna biri cevap verebilir mi acabaAfallıyorum kestiremiyorum ne olup ne bittiğini arkadaşım okültizm okuman gerektiğimi ve görünmeyen bir üstadım olduğunu söyledi inisiye aldın dedi bu nedemek.. lütfen açıklama bekliyorum
Tabi emredersiniz ,,Şuna biri cevap verebilir mi acaba
Dalga geçmiş. Sakin olun.Afallıyorum kestiremiyorum ne olup ne bittiğini arkadaşım okültizm okuman gerektiğimi ve görünmeyen bir üstadım olduğunu söyledi inisiye aldın dedi bu nedemek.. lütfen açıklama bekliyorum
Dalga geçtiyse bir nesnenin haraket etmesini istediğim de haraket ediyor bana bunu açıklar mısınDalga geçmiş. Sakin olun.
Görünmeyen üstadı bilen bu arkadaşınıza illa ki sormussunuzdur tüm bununlarin anlamını Ne dedi? Başka birşey söylemedi mi? Hangi kitapları okumanız gerektiğini sordunuz mu?Afallıyorum kestiremiyorum ne olup ne bittiğini arkadaşım okültizm okuman gerektiğimi ve görünmeyen bir üstadım olduğunu söyledi inisiye aldın dedi bu nedemek.. lütfen açıklama bekliyorum
Bu yetenek değil yaratıcının mesajıdır idrak etmeye çalışıyorum..Görünmeyen üstadı bilen bu arkadaşınıza illa ki sormussunuzdur tüm bununlarin anlamını Ne dedi? Başka birşey söylemedi mi? Hangi kitapları okumanız gerektiğini sordunuz mu?
Nesne hareket ettirmek dışında başka ne yetenekleriniz var?
Ayrıntılı olarak olan biteni anlatır mısınız.Bu yetenek değil yaratıcının mesajıdır idrak etmeye çalışıyorum..