İngilizcesi iyi olanlar bakarsa sevinirim :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PateNoS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PateNoS

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ingilizcesi bir hikaye yazıcak kadar iyi olan birisi varmı paranormal bir hikaye yazıcam 4 sayfalık desteklerinizi bekliyorum :)

DuckDuckGo arama motorunu açarak. paranormal story yaz yüzlerce sonuç çıkar sağ üstten çevirsni yapa bas kendince anlamlandırmaya çalışp tamamla hikayeyi umarım yardımcı olabilmişimdir. :D

Dört sayfa mı ? İlk adımı siz atıp türkçe bir hikaye yazın ki bir olayı dört sayfa uzatmak ta kolay değil.Sonra yavaş yavaş çevirin veya yardım alın.

Paranormal hikaye yazıcaksın ama inglizcesi hikaye yazıcak kadar iyi biriden yardım bekliyorsun,üstelik 4 sayfa ''Robert Johnson-Crossroad Blues'' üzerinden bir hikaye yaz derim kısa roman tarzı olur gerçi 4 sayfayla nereye kadar.. neyse başarılar dilerim yakında bende Purposeless Youth adlı uzun romanımı yazıyorum bende okumak isteyen arkadaşlar XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX] şimdilik telif hakları ile ilgili birkaç sorundan dolayı yazdıklarımı yayınlamıyorum bilgisayarda yazıyorum roman bitince baştan derleyip güzel bir senaryo halinde sunucam romanı sizlere bu tabi zaman alıcak ^,^ uzun ve harika bir serüven sizleri bekliyor.

Sayın üye
Site adresi vermek kesinlikle ban nedenidir, hikayelerinizin üyelerimiz tarafından okunmasını arzu ediyorsunuz kültür-sanat-bölümümüzde paylaşabilirsiniz. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri