İncil'de bahsi geçen ''deccal Birliği'', şu an tüm dünyada kan akıtan "Masonluktur"

egedesouza

Kayıtlı Üye
İncil’de belirtilen Deccal ve onun birliği, bazı Hıristiyanlar tarafından yanlış anlaşılmakta, yanlış yorumlanmaktadır. İncil’de belirtilen, barışçıl görünüp sonradan zulüm yapacak olan deccali sistem masonluktur. Ve İncil’de geçen söz konusu masonik sistem, Peygamberimiz Hz. Muhammed’den rivayet edilen hadislerle tam anlamıyla mutabakat göstermektedir. Peygamberimiz’in hadislerinde, İncil’de de belirtildiği şekilde, dünyanın son döneminde Deccal’in yalancı peygamber olarak ortaya çıkacağı, dindar görünümü ile insanları kandıracağı, yanında bir şahıs olacağı ve onun da yalancı peygamber olarak ortaya çıkacağı belirtilmiştir. Deccal, İncil’de olduğu gibi, hadislere göre de, tüm dünyayı hakimiyeti altına alacak, dindar görünümü ile kitleleri peşinden sürükleyecek, fakat tüm dünyaya zulüm getirecek ve zulmünden tanınıp anlaşılacaktır.
0110.gif

Deccal ile ilgili olarak Peygamberimiz’den rivayet edilen bir hadis şöyledir:

Benden evvelki peygamberlerden ümmetini Deccal ile korkutmayan hiç kimse olmadı. Onun sol gözü şaşı, sağ gözü ise perdelidir. Ve alnında "kâfir" diye yazılıdır. Yanında cennet, cehennem diye iki vadi olur. Cennet dediği cehennem, cehennemi ise cennettir.
Yanında peygamber kıyafetinde iki melek bulunur; biri sağında, biri solundadır. Bu beraberlik insanları imtihan içindir.

Deccal onlara sorar:

"--Ben sizin Rabbiniz değil miyim? Diriltiyorum, öldürüyorum."
Meleklerden biri:

"--Yalan söylüyorsun!" der.

Fakat bu sözü yanındaki melekten başkası duymaz. İkinci melek diğerine:

"--Doğru söylüyorsun." der.

İkinci meleğin sözünü insanlar işitir ve zannederler ki, Deccal'i tasdik etti. Bu da imtihan içindir. Sonra Medine'ye yürür. Giremeyince, "Bu onun ülkesidir!" der. Sonra Şam'a yürür Orada "Akabetü Efik" mevkiinde Allah onu helâk eder.

(Hz. Sefine RA, Ramûz el-Ehâdis'ten Hadis-i Şerifler RE. 140/11)

İncil’de ise, sahte peygamber olarak ortaya çıkan Deccal şu şekilde tarif edilmiştir:

Canavarı, dünya krallarını ve onların ordularını, ata binmiş Olan'la O'nun ordusuna karşı savaşmak üzere toplanmış gördüm. Canavar ve onun önünde mucizeler yapan sahte peygamber yakalandı. Sahte peygamber, canavarın işaretini alıp onun putuna tapanları bu mucizelerle saptırmıştı. Her ikisi de kükürtle yanan ateş gölüne diri diri atıldı. Geriye kalanlar, ata binmiş Olan'ın ağzından uzanan kılıçla öldürüldü. Bütün kuşlar, bunların etiyle doydu. (Esinleme 19/19-21)

«Sahte peygamberlerden sakının! Kuzu postuna bürünerek gelirler size, ama özde yırtıcı kurtlardır. (Matta 7/15)

Eğer o zaman biri size, `İşte Mesih burada', ya da `İşte şurada' derse, inanmayın. Çünkü sahte mesihler, sahte peygamberler türeyecek; bunlar büyük mucizeler ve harikalar yaratacaklar. Öyle ki, ellerinden gelse, seçilmiş olanları bile saptıracaklar. İşte size önceden söylemiş bulunuyorum. (Matta 24/23- 25)

Bütün dünya, şaşkınlık içinde canavarın peşinden gitti. İnsanlar, canavara yetki veren ejderhaya taptılar. «Canavar gibisi var mı? Onunla kim savaşabilir?» diyerek canavara da taptılar. (Matta 13/3-4)

Şu anda Deccali sistem, masonluğun idaresi altındadır. Dünya masonluğunun lideri görev başındadır ve Deccal’in yanında bulunan yalancı peygamber, mason Moon tarikatının lideridir. O da, şu an halihazırda peygamberlik ilan etmiş durumdadır. Birlikte dünyayı gitgide artan bir sapkınlığa ve zulme sürüklemişlerdir. Masonik sistemin dünya üzerindeki hakimiyeti halen devam etmektedir.

Dolayısıyla, İncil’de geçen kehanetler doğru çıkmıştır, hadislerde Rasullullah’ın söyledikleri de doğru çıkmıştır. Ancak bu, bazı Hıristiyanların yorumladıkları şekilde olmamıştır. Zira söz konusu Hıristiyanların, İncil’deki bu kehanetin gerçekte çok farklı bir anlam içerdiğini anlamaları gerekmektedir.

Hıristiyanların İncil’deki kehanetlerinde bildirilen asıl kan akıtan düşünce ve fikren mücadele edilmesi gereken Deccaliyet, “masonluk ve ona bağlı olan Moon tarikatıdır”. Dünya masonluğu ve onun lideri ve sözde peygamber olduğunu iddia eden Moon tarikatının lideri şu an görev başındadırlar ve birlikte hareket etmektedirler. Her ikisi de sözde barış ve sevgi adına ortaya çıkmış ancak her ikisi de insanlığı sapkınlığa sürüklemişlerdir.

Dünya masonluğunun dünyaya sardığı komünizm, faşizm, Darwinizm, ateizm hep müspet amaçlarla ortaya çıktığını iddia etmiş, fakat gerçekte kitleler halinde insanları kandırmış ve dünyada savaşı, kargaşayı körükleyip kan akıtmıştır. Masonluk, tüm bu sapkın ideolojileri kullanarak kitle katliamlarına yol açmış, toplumları dejenerasyona uğratmıştır. Barış, sevgi, kardeşlik düşüncesiyle ortaya çıkıp dünyayı fesada boğmuştur. Masonluk, halen dünyaya hakimdir. Ve halen de sözde barışı savunduğu iddiasındadır. Oysa ki dünyayı kargaşaya sürükleyen Marks, Stalin, Lenin, Hitler, Mussolini, Franco, Darwin gibi isimlerin tümü yüksek derecede masondur. Bu kişiler, Deccaliyet'in emrinde kan dökmüş, veya kan dökülmesine sebep olmuşlar, dünyayı hercü merc haline getirmişlerdir ve bu kişiler dünyada 250 milyon kişinin hayatını kaybetmesine sebep olmuşlardır. Deccal’in gerçek yüzü, dünya hakimiyetinden sonra anlaşılmış durumdadır. Deccali sistem, şu anda getirdiği zulüm ve sapkınlıktan tanınmaktadır.

Bu yüzyıl, dünyanın son yüzyılıdır. Her 3 dine göre de dünyanın 150 yıl ömrü kalmıştır. Ondan sonra da kıyamet beklenmektedir. İncil’de geçen, söz konusu kehanetlerin tamamı gerçekleşmiştir.

Şimdi ise artık kurtuluş vaktidir. İçinde bulunduğumuz dönem Hz. İsa (as)'nın yeniden dünyaya geleceği, Hz. Mehdi (as)'nin zuhur edeceği çok kutlu bir dönemdir. Hangi hak dinden olursa olsun tüm inananların birbirlerini desteklemesi Deccaliyet'in bu oyununu tümüyle bozacaktır. Dindar Hıristiyanların, dindar Musevilerin ve dindar Müslümanların birlik olması, Allah’ın izniyle dünyaya adalet, barış, sevgi ve dostluk getirecek, Deccaliyet'in etkisi tümüyle son bulacaktır. Savaşlar, çatışmalar sona erecek, güzel ahlak tüm dünyaya hakim olacaktır. Bu, Yüce Rabbimiz’in vaadidir.

Harun Yahya'nın 15 Temmuz 2009 tarihli makalesinden alıntıdır.

aynen diyorum ileride shi babadan daha berbatları çıkacak ilahım diyecek allah başımıza akıl versin inanlar çok olacak

merak etmeyin İsanın insan olarak tekrar beden bulması ile artık masonlar daha fazla korkuyorlar. İsa bir kez şeytanın kendisini ve ona hizmet eden diğer varlıkların insanlığın önünü tıkamasını engellemişti daha sonra Tanrı bunu yeterli bir hizmet olarak görür ve onu yanına alır. Daha sonra onun yaverlerinden birisinin çarmıha gerilip son sözleri olarak İsa'ya "Baba onları affet" demesiyle Hz.İsa ona yapılan bu zulmu ödettireceginide söyler bazı kaynaklar. İşte Zaten şeytanın en büyük ve dünya üzerinde hüküm sürebilecek tek silahı olan deccali yenecekken ona hizmet edenleride aynı şeyin bekleyeceginide bildirir yanii bir bakıma tuz biber olması şeklinde gelişir olaylar. Bana soracak olursanız illuminati.org sitesindeki o gerisayım, Hz.İsa Mesih'in beden bulması ile başlamış ve güçlerini tam anlamıyla kazanması ile son bulacaktır ve o an itibariyle Mahdiyi yüceltecek masonların yenilgilerini geçekleştirecek, deccalin gelmesi ile son hamlesini yapıp onu öldürecektir. Bu benim fikrim :)

Evet sonunda yazıldığı gibi 2012 kehanetlerinden biride bu dünyanın belli bir düzene gireceği.İyiliklerin sevginin anlayışın artıcağı yönündedir.Bağsettim yeni düzen :Dmasonların yeni dünya düzeni illuminati değilde :p2012nin kıyameti de değil insanların biraz daha iyi olmaları.Yani aydınlanma yılı olacak haa şimdi hatırladım altın çağı olacak.:)
Masonlara karşı belki bir örgütlenme olmalı Dan brownun kitabını okuyodum kayıp sembol adlı romanı kaldı öyle yarım sinirlendim masonları iyi gösteriyo zaten onun bütün kitapları illuminatiden bahsediyor.Ama şu kitabı bitiriyim hala iyi bahsediyorsa onun leğine konu açıcam:D

Evet sonunda yazıldığı gibi 2012 kehanetlerinden biride bu dünyanın belli bir düzene gireceği.İyiliklerin sevginin anlayışın artıcağı yönündedir.Bağsettim yeni düzen :Dmasonların yeni dünya düzeni illuminati değilde :p2012nin kıyameti de değil insanların biraz daha iyi olmaları.Yani aydınlanma yılı olacak haa şimdi hatırladım altın çağı olacak.:)
Masonlara karşı belki bir örgütlenme olmalı Dan brownun kitabını okuyodum kayıp sembol adlı romanı kaldı öyle yarım sinirlendim masonları iyi gösteriyo zaten onun bütün kitapları illuminatiden bahsediyor.Ama şu kitabı bitiriyim hala iyi bahsediyorsa onun leğine konu açıcam:D

Masonlara karşı bir örgütlenme var, masonların bile tahmin edemeyeceği kadar güce sahip. :) "Börü Budun" diyeyim.

Masonlara karşı bir örgütlenme var, masonların bile tahmin edemeyeceği kadar güce sahip. :) "Börü Budun" diyeyim.
Biraz bakındım internette kurtlar vadısi çıkıyo karşıma:D hiç sevmem kurtlar vadisini eğer onunla bir ilgisi varsa bu örgütün bu örgütüde sevmem o zaman.:pBirde efsane diye faaliyetlerinin devam edildiği belli değil.Ve masonlar kadar güçlü değil.Keşke öyle olsaydı.:D tabii bilmiyorum eğer onlardansan yani Börü budun dansan söle bizde bilelim :D

Elinize sağlıkta, ben bunları deyince masal demiştiniz? :)

Öncelikle yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

İkinci olarak Theİmam kardeşim ben olaylara tarafsız ve önyargısız olarak bakıyorum. İyi ve kötü taraflarını söylüyorum. Herkes inanmak istediğine inanabilir...

Biraz bakındım internette kurtlar vadısi çıkıyo karşıma:D hiç sevmem kurtlar vadisini eğer onunla bir ilgisi varsa bu örgütün bu örgütüde sevmem o zaman.:pBirde efsane diye faaliyetlerinin devam edildiği belli değil.Ve masonlar kadar güçlü değil.Keşke öyle olsaydı.:D tabii bilmiyorum eğer onlardansan yani Börü budun dansan söle bizde bilelim :D

Kurtlar vadisiyle alakası yok, ama kurtlarla var. Amblemi kurt. :)
Milattan önce Hun İmp. zamanında Türklerin kurduğu gizli teşkilat.
O zamanlar Çinlilerden bilgi sızdırmak için kuruldu, Göktürkler zamanında Vezir Tonyukuk biraz daha düzenleyerek 4 tarafa ajan saldı. :)
Hala var olduğu ve pek çok devleti yönettiği söylenir.
Ergenekon'u kuranlar tam kendileridir. Televizyonda gördüklerimiz sadece maske. Masonlar oldukları gibi görünür ama Börü Budun teşkilatı hiçbir zaman deşifre olmadı. Adı üstünde, Ergenekon Türklerin 400 sene içinde yaşayıp, sonra dağları eriterek çıktıkları kayalık bölge. Ergenekon Türkiyede kömünizmi engellemek için Börü Budun'un kurduğu örgütlerden biri.

Bu teşkilat bir nevi Allahın kılıcıdır. Çanakkele'de düşmanın üstünlüğüne rağmet yardıma yetişen hızırdır. Şu an Komando anlamında da kullanılır.
Türkçesi: Gök Kurt yani Boz Kurt demek.
Bu forumda kimsenin yıllar önce kurulan bir teşkilatı siyasi içerik olarak algılayacağını sanmıyorum. Sorun yok. :)

Bazı yollar neden dümdüz ve geniş, hava alanı gibi. :) Savaş uçağı kalkacak oralardan.
Yer altındaki şu anın teknolojisinin ilerisindeki silahlar. Kıbrısta bir ara görülüp sonra kaybolan uçak gemisi. Neyse karmaşık işler bunlar. :D :smash:

Afedersiniz, gök börü ile börü budunu karıştırdım, düzenleme olmadığı için yazayım dedim. :) Börü Budun=Kurt Eli :) Gök Börü (Bozkurt) başka :)

evet tarafsız olmak gerçekten çok önemli olayları her iki açıdanda bakmayı sağlıyor, yazılarının devamını bekleriz egedesouza kardeş

Geri