"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İmajinasyon

danteblack

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben imajinasyona başlamak istiyorum fakat merak ettiğim bir konu var imajinasyonla ilgili. Ben imajinasyon yapmayı daha önce denemiştim ama göruntuler çok net olmuyor zihin gözumde yani bir göruntu var fakat o kadar net değil. Zamanla göruntuler daha ne ve daha iyi oluyor mu?

Ben bunu seviye seviye değerlendiriyorum. Yani başta sadece bir oda, sonra kapısı, bir sonrakine koltuklar, sonra başka bişeyler falan. Arttıra arttıra gittiğimde aşırı derecede ilerledim. Ama oyun oynar gibi bir seviyeyi geçmeden diğerine geçmenin bir anlamı olmuyor.

Arkadaşlar ben imajinasyona başlamak istiyorum fakat merak ettiğim bir konu var imajinasyonla ilgili. Ben imajinasyon yapmayı daha önce denemiştim ama göruntuler çok net olmuyor zihin gözumde yani bir göruntu var fakat o kadar net değil. Zamanla göruntuler daha ne ve daha iyi oluyor mu?
Ne kadar denersen o kadar iyi sonuç alırsın. Ufak ufak başla gittikçe kendini zorla. Hayatın başarı formülü budur zaten

Bilinçaltını tamamen devre dışı bırakmak mümkün değil. Belirli bir görseli netleştirip, devamlılığını sağlama süresi bile sabırlı çalışmaya dayanıyor. Hayali sabit tutarak kontrol etmeye çabalarken bir anda akış devam ediyor ve kontrolü kaybediyoruz. Burada devreye bilinçaltı giriyor. Sunduğu illüzyon görseller ile hayali akışa giriyoruz.

Sabır ve devamlılık isteyen zor bir beyin egzersizi. Kolaylıklar dilerim..

Geri