chernoknizhnik
Kayıtlı Üye
Merhaba, 4 gün önce imajinasyon çalışmalarına başladım. Bugün dördüncü günümdeyim ve ilerleme kaydettiğimi hissediyorum. İlk başta silüetler şeklinde oluyordu. Daha sonra renk ve detay verebilmeye başladım. Ancak bir sorum var. Bugün ilerleme kaydettim dediğimde acaba kendimi mi kandırdım onu merak ediyorum. Gözlerimi kapattığımda artık renk ve detay verebiliyorum demiştim. Mesela bir küp hayal ediyorum, küpün bir tarafı kırmızı, diğer tarafı yeşil, diğer tarafları da sarı ve mavi olacak şekilde bu detaylara dikkat ederek çeviriyorum ve bu detayları kaybetmiyorum. Küpün alt kısmına çevirip oraya istediğim şekilde çeşitli detaylar veriyorum. Daha sonra bu küpü kırmızı bir elmaya çevirdim, Elmanın üstünde bir dalı ve dalın üzerinde de yaprağı vardı. Zihnimi biraz daha zorlamak için o yaprağın yarısı yokmuş gibi hayal ettim ve bu görüntüyü de çevirdiğimde daldaki detayı kaybetmedim. Daha sonra bu elmayı üçgen prizmaya çevirdim. Mavi renkli olan prizmanın içine galaksiler koydum. Mavi rengi siyaha çevirdim, üçgen prizmayı üstten açtım ve bu yıldızları imajinasyon alanına salıvermeye başladım. Bu görüntülerle istediğim gibi oynayabiliyordum kısacası. Önceden yaparken görüntüyü kaybediyordum ya da isteğim dışı başka detaylar ekleniyordu. Bu sefer tüm detayları kendi isteğimle ekleyip çıkardım. Doğru yapmış mıyım? Yoksa bilinçaltımdan etkileniyor muyum hala?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.