"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İmaj

Luscardd

Kayıtlı Üye
Merhaba
Öncelikle gözlerimle bir yere cisme veya başka bir şeye odaklandığım zaman o cismi yavaş yavaş silebiliyorum odaklanmayı bıraktığımda cisim geri geliyor 15 saniye içerisinde bu olay gerçekleşebiliyor. Imajinasyonumu daha ileri seviyelere nasıl getirebilirim.?

Astral seyahat yapabilmek için bildiğiniz etkili bir teknik var mı.?

İlk dediğiniz olay herkeste olan bir durum. Bir noktaya odaklanırsanız beyniniz diğer kısımları gereksiz olarak algılayıp silmeye çalışacak. Parkelerdeki bir noktaya odaklanırsanız diğer kısımlardaki yerler detayı kaybedip tek renge dönecek.

Astral seyahat için de forumda birkaç yüz alternatif seçeneğiniz var sanırsam araştırabilirsiniz. :)

Ve bir kişiyi veya bir olayı düşünürken yada bir şey hayal ederken 5 saniyeliğine sanki gerçekten o olayı yaşıyormuş gibi oluyorum fark ettiğin an bozuluyor. Bunu hiç bir zaman uzatamıyorum

Çocukken buna benzer çok odaklanıp farkında olmadan kum torbamı yerinde, etrafında döndürmüştüm.
Umarım hayal görmemişimdir.

Geri