ilk islami korunma majileri geri çevirme tılsımı

arad suresi 96:Eğer o ülkeler halkı inansalardı ve korkup-sakınsalardı, gerçekten üzerlerine hem gökten, hem yerden (sayısız) bolluklar (bereketler) açardık; ancak onlar yalanladılar, Biz de onları kazanageldikleri nedeniyle yakalayıverdik.

işte anlamı da burda:Dyalnız normal yazıyla yazmanızı öneririm süslü yazıda hata yapma ihtimaliniz daha yüksektir:D

Peygamber Efendimiz (s.a.v.) -in gelişiyle her türlü büyü yasaklandı diye biliyorum. Koruma olarak ta O sürekli çeşitli süreleri okumamızı tavsiye ediyordu. Eğer bunlar yasak/haram olmasaydı, kendisi de yapardı... Sonuçta ona karşı da büyüler, nazar denenmiş ama O kendisi yapabildiği halde büyü gibi şeylere başvurmamıştı. Hele de muska! Cevşen-in hikmeti nedir o zaman?

Her türlü görüşe saygı duyarım.

Bu şekilde düşünen bir arkadaşın bu sitede kayıtlı olması her ne kadar bana ilginç gelse de ben de sana saygı duyuyorum sevgili arkadaşım.Paylaşım için teşekkürler URUMHAMATAYAHİL (=

Linklere direk basmayın önce köşeli parantez içinde görünen img yazılı kısımları yani [FONT=&quot][/FONT] kısmını silerek kopyalayın ve yapıştırın, öyle açılıyor. Örnek olarak vereyim bunu.
[FONT=&quot][URL]http://img370.imageshack.us/img370/5083/islamncesiarapky7.jpg[/URL][/FONT]

Arkadaşlar, Araf suresi ilk inen surelerden degildir, 39. sırada yer alır nüzula göre, mekki bir suredir ama hicret sonrası mekkidir.. Ayrıca buhari yada tırmizi kaynaklarında bu tılsım yoktur. olması zaten düşünülemez ki Resul-ü ekrem efendimizden onaysız bu yapılamazdı.. Tılsımlar Muaviye zamanında kabul görmüş zirvede yer almıştır.. islam ile bagdaştırmak pek dogru olmasa gerek.. Saygılarımla

Resimdeki yazıların söylediğiniz konuyla bir ilgisi yok sanırım

Ayet içinden benzer harfler alınmış ama bu büyü veya tılsım değildir

Ne büyü de nede tılsımda böyle bir uygulama yoktur

Bir Levhadır yani HAt ile yazılmış bir süs eşyası haline getirilmiş bir eşyadır resimdeki görüntü

Bir şeyi tılsım diye tanıtmak öyle kolay mı oluyor

Paylaşım için teşekkürler

Muaviye r.a'nın (ben kutsal birir olarak kabu lederim, siyasi meseleler beni ilgilendirmez) ayetletrden çok muska yapardı.Havass kitaplarında geçer yaptığı muskalar.

Geri