Zazayew2312
Kayıtlı Üye
Arkadaşım bana bir ritüel getirmişti beraber yapalım bakalım ne işe yarıyor dedi beraber yaptık daveti . yavaş yavaş hatırlıyorum ilk başta bir tılsım vardı sonra ajva hurmasının çekirdeğini hatırladım zemzem vardı varlığın gelene kadarki kısmını hatırlamıyorum ancak geliş anını ve ondan sonraki olayları cok iyi hatırlıyorum her ne geldiyse bize bunu yapmayın diyordu sanki. neyse bir deprem oldu cızıltılı bir ses duyduk sonra çocuğun elindeki şişe patladı çocuk korkudan kendini yere atıp salavat getirmeye başladı o öyle yapınca bende kendimi yere atıp salavat getirmeye başladım anlamıyorduk gözlerimi kapatım kollarımın içine aldım ancak her ne ise gözlerimi kapatmama rağmen gözlerimin içi bembeyazdı ışık vardı yakıcı bir ışık sonra bayılmışım demekki, uyandığımda arkadaşım baygın yatıyordu kaldırdım onu. sonra eve gittim üstümü değiştirdim banyo yapıp yattım lal olmştum konuşamıyordum babam ve annem yatıyordu uyuyamadım biraz kuran okudum namaz kıldım. daha yeni yeni hatırlıyorum dilim çözüldü arkadaşımı aradım oda aynı durumdaydı. o gece uyuyamamıştım 1 ay boyunca psikolojik tedavi gördüm sonradan düzeldim ve bu işin içine girdim havas ilmini öğrenmeye karar verdim her ne kadar kitap okusamda tanıdıklarımın hatta babamın osmanlıdan kalma kitaplarının ne kadarını okusamda bunları anlatan hiçbirşey yok belki davetle bir alakası yoktur belki cocuk atıyordur ancak o şeyin arkadaşımada göründüğünü biliyorum. Bu her ne ise bunu bilen varsa lütfen yazsın