"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlk defa başıma geliyor!Lütfen yardım eder misiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeynell01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeynell01

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.Forumunuza yaklaşık 1 haftadır üyeyim.Paylaşımlarınızı büyük bir dikkatle okuyorum.Neyse konumuza gelelim.Astral seyehat ile ilgili 3 aydır araştırma yapıyorum.Çeşitli denemeler yapıp kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Ancak 3 harfliler gibi şeylerden biraz korkuyorum.Bu nedenle hiçbir zaman bu korkumu yenemeyeceğimi düşünüyorum.Bu seyehati yapan varsa 3 harfliler nasıl görünüyor,kötü davranabiliyorlar mı? bir bilgisi olan varsa yazsın lütfen.Yine bir gece bu araştırmayı yaptıktan sonra saat baya ilerlemişti.Yatağa uzanıp uyuya kalmışım.Ne olduysa ondan sonra oldu.Dalıp gitmiştim...Bi anda vücudumun heryerinde karıncalanma,kulaklarımda bi uğultu duyuyordum.Gözlerim kapalı ama yine de balımın döndüğünü hissediyordum.Sizce bu astral seyahat çıkış belirtileri miydi? İşin kötü tarafı bunları yaşarken bilincim yerindeydi.Cevaplar için hepinize şimdiden teşekküer ediyor ve iyi forumlar diliyorum.

Merhaba arkadaşlar.Forumunuza yaklaşık 1 haftadır üyeyim.Paylaşımlarınızı büyük bir dikkatle okuyorum.Neyse konumuza gelelim.Astral seyehat ile ilgili 3 aydır araştırma yapıyorum.Çeşitli denemeler yapıp kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Ancak 3 harfliler gibi şeylerden biraz korkuyorum.Bu nedenle hiçbir zaman bu korkumu yenemeyeceğimi düşünüyorum.Bu seyehati yapan varsa 3 harfliler nasıl görünüyor,kötü davranabiliyorlar mı? bir bilgisi olan varsa yazsın lütfen.Yine bir gece bu araştırmayı yaptıktan sonra saat baya ilerlemişti.Yatağa uzanıp uyuya kalmışım.Ne olduysa ondan sonra oldu.Dalıp gitmiştim...Bi anda vücudumun heryerinde karıncalanma,kulaklarımda bi uğultu duyuyordum.Gözlerim kapalı ama yine de balımın döndüğünü hissediyordum.Sizce bu astral seyahat çıkış belirtileri miydi? İşin kötü tarafı bunları yaşarken bilincim yerindeydi.Cevaplar için hepinize şimdiden teşekküer ediyor ve iyi forumlar diliyorum.

İlk önce şunu söyleyeyim eğer korkuyorsanız astral seyahati başaramazsınız.

Astral seyahat yapan bir kişi varlık görse bile ne olduğunu anlamaz.Saydam bir ışık olarak görülür.Korkulacak bir şey yoktur.
Ve kişi astral seyahatte uzman değilse zaten varlık göremez.Bu yüzden korkulacak bir şey yoktur.

Yaşadığınız deneyimler astral çıkışından önce yaşanan deneyimlere benziyor eğer korkup bırakmasaydınız çıkış yapabilirdiniz.
Korkunuzu yenemezseniz astrali başaramazsınız bunu unutmayın. :)

Yukarıda kalın bordo olarak belirttiğim cümleyi böyle dillendirip bu enerjiyi kabul ederseniz baştan bu korkuyu yenmek için tüm çıkış kapılarını kapatmış olursunuz.;

Yaşadığınız bilinçli karıncalanıp uyuşmalar ve çınlamalar.yattığımız pozisyon ve uzun süre hareketsiz kalmakla alakalıdır.heleki baş ve boyun fazla alçak veya fazla yüksek birzeminde bükülerek ,bir yana yaslanarak..yani düz yatmak dışında uzunca süre farklı bir şekilde kalıyorsa,beyne giden damarları sıkıştırıp kan akımının düzenini bozabiliyoruz ve böylece ağrı,çınlama hatta sabaha kadar böyle yatınca tutulma ve baş dönmeleri oluşur.

Astral plan kişiye özel bir algıdır.Evet herkes aynı planda aynı anda aynı şeyle aynı katmanda karşılaşabilir lakin insanın farklı bir kişi olup hafızasınındaki farklılıklar cisimleri değişik algılamammızı sağlar.Turkuaz renge kiminin yeşil kiminin de mavi kiminin ise turkuaz demesi gibi:)Bu nedenle görecekleriniz dikkatinizi çektiği kısımlarına göre sizde "x" kişiden farklı gözükecektir.

Astral Seyehat dünya dışı yaşam yolculuğudur. Başka gezegenler , başka yaşamlar başka kültürler var. Bu yaşamların hepsi madde temelli değil, bazıları enerji temelli. Görülecek binlerce değişik şey var. Bazı bizim algımıza göre çirkin, büyük ve korkutucu bazıları ise bizim güzellik anlayışımızdan bile öte güzellikte. Yani Cinler bu durum içinde çok basit kalıyor. Cinlerin öz görüntüleri yoktur. istedikleri kadar büyüyebilir, küçülebilir ve istedikleri görüntüye sahip olabilirler. Astral sırasında algılarınız o kadar değişir ki her şey size normal gelir. O yüzdenden korku duymazsınız. Diyelim ki duydunuz anında başka bir yere gidebilirsiniz.

Arkadaşların söylediği gibi.Astral seyehate çıkmanın başlıca kurallarından biri korkmamaktır,astrale çıktığınız anda zaten korku denilen duyguyu yaşamazsınız çok çok ileri düzeyde astral yapan kimseler ancak farklı boyuttaki varlıkları görebilir,urumhamatahayil'inde söylediği gibi istedikleri boyuta girebilir cinler. Etrafınızda olsalar bile farketmiyeceksinizdir farketseniz bile bi değişiklik olmiyacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri