"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlimlenmek istiyorum

gizliaşk571

Kayıtlı Üye
Faydalı ilim istiyorum kafir cinlerle değilde mümin cinler ve meleklerle çalışmak istiyorum ama bu konudanda biraz ürperiyorum ama içimden bir ses ögrenmemi istiyor ilgimi çekiyor nasıl yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz ?

İlim cinlerle uğraşmakla alınmaz. Ama cinlerle uğraşmak için ilim alman gerekir.
Cinlerle iletişime geçmek istemenizdeki amaç nedir?

İlim dediğiniz koca bir okyanus, siz hangi kıyıda yüzmek istiyorsunuz?
İlim almak isteyen bir ağaçtan da alır, yığınla kitapları ezberleyerek de alır. Ne ilmi, neyin ilmi?

Hz. Muhammed (sav) ile konuşarak ilim almak zorunda değilsiniz. Onun hayatını, hadislerini okudunuz mu? Emeklemeden daha uçmak istiyorsunuz. Eğer niyetinizde samimi iseniz önce normal insanlar gibi kitap okuyun. İlim ille farklı boyutlarla iletişime geçmekle alınmaz.

Sanırım türk değilsiniz. Basitçe söyleyecek olursam; gaybın kelime anlamı yokluktur. Gayb alemi farklı bir boyuttur. Gelecek anlamında da kullanılıyor. Yani bunu kim söylemişse geleceğe dair bazı haberler öğrendiğini ifade etmiş olabilir. Farklı birşey de olabilir. Nerede ve ne zaman söylediğine bağlı.

Sizde eksik birşeyler var :) o eksik şeyde yol haritası.
Cevaplarınızın hepsini okudum ilim istiyorsunuz ama o ilmi ney için istediğinizi belirtmiyorsunuz sanırım sizde tam olarak ney için istediğinizi bilmiyorsunuz.
Bu konular sadece sizi cezbediyor olabilir,hangimizi cezbetmiyor ki ?
İlim istiyorum diyorsunuz ama sonrası yok sadece istiyorsunuz.
Mesela kendinize belirlediğiniz bir hedef var da ondan mı istiyorsunuz ? Buradan bakınca öyle birşey görülmüyor.
Bence yapacağınız ilk şey kendinizi muhasebeye çekmeniz ney için istiyorsunuz diye. Bu konular sadece sizi cezbediyor diye bu ilme uğlaşamazsınız burada cezbedilmekten fazlası gerekiyor insana o yola adanmış olmanız gerekiyor.Bu konuda kendinizi iyice sorgulayın.

Melekler ile konuşulmasına bişey diyemem ama peygamberlerle konuşulması hususunda şunu diyeyim size isim vermeden bir olay anlatıcam

Şu an hala hayatta olan bir tarikat şeyhi kitap yazmış dini bir kitap talebelerinden birisi demiş ki efendim çok yoruldunuz bu kitabı yazana kadar adam da cevaben demiş ki biz ne yaptıkki bir emeğimiz olmadı hz.peygamber söyledi biz yazdık :)
Bu kitabı okudum ve din adı altında türlü uydurmalar saçmalıklarla dolu olduğunu gördüm
O kitaptaki bir bilgiyi sizinle paylaşayım.
Kadınlarınıza ve kızlarınıza güzel elbiseler almayın onlara eski ve yamalı elbiseler giydirin ki evden dışarı çıkmasınlar ve böylece sizi aldatmasınlar
Bu anlayışı islamın neresine sığdırabiliriz ? tüm kadınları potansiyel namussuz ilan etmiş.
ben peygamberle konuştum diyen kim varsa hiç hayırlı birşeyler çıktığını görmedim onlardan yani demem o ki peygamberle konuşulur faslına pek inanmayın.
Bunun dışındaki diğer konulara uğlaşmak için biraz nasip olması lazım.

Anladığım kadarıyla siz etrafınızdaki insanlarda olmayan yeteneklere sahip olmak istiyorsunuz. Gizemli, olağan olmayan herhangi bir şey. Eğer öyleyse, sizi egonuz yönetiyor demektir. Neyi gerçekten neden istiyorsunuz? Kimisi ego der, kimisi nefs. Önce nefsinizi köreltmeye çalışarak, farkındalığınızı yükselterek başlayın. Sonrasında rehbere ihtiyaç duymadan neyi nasıl yapacağınızı kendiniz bilir hale geleceksiniz.

Geri