"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlginç bir rüya gördüm?

123zlatan1234

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar, gece beni ürküten bir rüya gördüm.

Rüyamda büyük bir bahçedeydim, ve bahçenin solundan koyun sürüsü koşuyordu. Koyunlarında yanında keçiye benzer sanki eski çağlarda yaşayan mutasyona uğramış gibi garip keçimsi şeyler vardı. Ben de eve gireyim dedim, ve camdan evin içine baktığımda annem evin içinde namaz kılıyordu ama o sıra annemin evde değil başka bir yerde olması gerekiyordu. Ben de neyse gireyim yinede dedim ve eve girer girmez sanki elektrik trafosuna girmiş gibi çarpıldım. Bu rüyamın bir manası var mıdır? teşekkür ederim.

Annesi kılığında gördüğü cinse, namaz kılan cin müslümandır ,korkulacak bi şey yoktur
Namaz kılan cinin beni çarpması peki? olayın cin şeytan değil de acaba bir yorumu var mıdır diye merak etmiştim. Cinin şeytanın benle özel olarak ilgileneceği kadar önemli biri olduğumu sanmıyorum.

Namaz kılan cinin beni çarpması peki? olayın cin şeytan değil de acaba bir yorumu var mıdır diye merak etmiştim. Cinin şeytanın benle özel olarak ilgileneceği kadar önemli biri olduğumu sanmıyorum.
Cinler daha çok hayvan kılığında girerler rüyalara .gördüğünüz rüyanın bilinçaltı kaynaklı ve psikolojik etkilere bağlı bir rüya olduğu kanaatindeyim.

Annenin etrafında belki varlıklar vardır annen yada o taraftan birileri cincilik ile uğraştı mı?

Bulundugunuz evin rski sahipleri mi böyle seylrr ilr uğrasır?
Hiç bir fikrim yok, arasıra böyle rüyalar görürüm. 13 14 Yaşındayken de bu tarz çarpılmakla ilgili rüyalar görüyordum, yaşım 20 oldu 2,3 ayda bir görüyorum bu tarz rüyalar. Büyük ihtimal bilinçatıyla alakalı sanırsam.

Hiç bir fikrim yok, arasıra böyle rüyalar görürüm. 13 14 Yaşındayken de bu tarz çarpılmakla ilgili rüyalar görüyordum, yaşım 20 oldu 2,3 ayda bir görüyorum bu tarz rüyalar. Büyük ihtimal bilinçatıyla alakalı sanırsam.

Manevi olarak eksiklikleriniz olabilir. Bunu geliştirmeye/tamamlamaya yönelik çalışmalar yapmanızı öneririm. Yaşamınız hakkında bilgi sahibi olmadığımdan daha fazlasını söylemek en azından benim için mümkün değil.

Esenlikler dilerim.

Geri