"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İkna için ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya vedud esması birden geldi aklıma fakat bence esmalar günlük hayatta basit meselelere alet edilmemeli

Çeşitli manipulasyon yöntemleri deneyebilirsiniz, sitede bununla ilgili güzel bir konu vardı.
Büyü yapacaksanız ehline gidin, yaptırın. Burada tam bir büyü tarifi verilmiyor maalesef, verilmemesi de gerekiyor. Bazı basit uygulamalar var ancak kesin çözüm için yeterli olmayabilir.

Hipnotik dil kalıpları var internette hemen bulabilirsiniz.Çok basit karşı bireyi istemeden sorguya alıyorsunuz ve ardından sizin olan düşünce kendisininkiymiş gibi kabul ediyor.Ben bunu pazarlık yaparken uyguladım değerinin altında alacakken biraz da vicdani yükümlülükten vazgeçtim.

En iyi yöntemden ziyade en iyi büyücü olduğundan bahsedilir.Bir yöntemin nekadar etkili olacağı sizin nekadar iyi bir majisyen olduğunuzla orantılıdır.Majisyen değilseniz zaten hiç bulaşmayın ikna edeyim derken tecrübesizlikten başınıza bela açarsınız.

Çevirgel duasını size tavsiye edebilirim eğer hakkınızda hayırlısı ise umarım işinize yarar daha önce çok sayıda denemiştm ve işe yaradı

Çevirgel duası aklını fikrini kalbini kendine çevirmek sen ne dersen kabul etmesini sağlamak amaçlı bir duadır . Tabikide herkes için uygulanabilir. İnternette bulabilirsiniz yada eski basım çoğu kitapta vardırki kitaptaki dualar eksik olmuyor internette bazı yerlerde eksik vermişler yalnız isimleri söylemeniz gereken yerlere dikkat edin karıştırmayın . Umarım istediğiniz olur .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri