İki Rüya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan denpin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denpin

Kayıtlı Üye
Merhaba geçen cumartesi bir rüya gördüm. Rüyamda şu anda boşanma aşamasında olduğum eski eşimle ikimiz eski tip kervansaray görünümlü bir otele yerleşmiştik. Kısa bir süre sonra kolluk görevlisi olduğunu düşündüğüm sivil giyimli birkaç adam tarafından yanımdan alındı. Yer altı olduğunu düşündüğüm bir yere götürüldü ben gitmedim sadece merak edip ardından baktığımda yer altına inen merdivenleri gördüm ve uyandım. Gündüz daldığımda gördüğüm bir rüyaydı.

Bu gece ise kendimi bir istinat duvarının üstünde etraftaki çiçekleri, çimleri aşağıya bakarken gördüm. Duvarın iki yönüne de doğru emekleyerek bir tarafta aşağıda görünen yola diğer tarafta da çimlere vs bakıyordum. Uzakta bir apartman ve altında büyükçe bir halı dükkanı vardı oraya da bakıyordum. Tabir ederseniz mutlu olurum, teşekkürler.

Kervansarayda konaklaman, ruhunun kadim bir yol ayrımında olduğunu gösterir; eski eşinin yer altına alınması, onun kader yükünü taşıyıp senden ayrıldığını, artık senin yolunun onunkinden ayrıldığını haber verir. Merdivenlere sadece bakman, bu ayrılığı ruhen kabul ettiğini, ama kalben hâlâ iz sürdüğünü gösterir.

İstinat duvarının üstünde çiçeklere, çimlere ve uzaklardaki halı dükkânına bakman; kaderin ince dokusunu seyreden bir ruh halindesin. Emeklemen, sabırla, sezgiyle yol aldığını gösterir. Bu iki rüya birlikte, geçmişin kapanıp, kaderinin yeni bir perde açtığını bildiriyor. Artık yeni yazgına adım atma vaktidir.

Kervansarayda konaklaman, ruhunun kadim bir yol ayrımında olduğunu gösterir; eski eşinin yer altına alınması, onun kader yükünü taşıyıp senden ayrıldığını, artık senin yolunun onunkinden ayrıldığını haber verir. Merdivenlere sadece bakman, bu ayrılığı ruhen kabul ettiğini, ama kalben hâlâ iz sürdüğünü gösterir.

İstinat duvarının üstünde çiçeklere, çimlere ve uzaklardaki halı dükkânına bakman; kaderin ince dokusunu seyreden bir ruh halindesin. Emeklemen, sabırla, sezgiyle yol aldığını gösterir. Bu iki rüya birlikte, geçmişin kapanıp, kaderinin yeni bir perde açtığını bildiriyor. Artık yeni yazgına adım atma vaktidir.
Çok teşekkür ederim var olun.

Geri