Merhaba geçen cumartesi bir rüya gördüm. Rüyamda şu anda boşanma aşamasında olduğum eski eşimle ikimiz eski tip kervansaray görünümlü bir otele yerleşmiştik. Kısa bir süre sonra kolluk görevlisi olduğunu düşündüğüm sivil giyimli birkaç adam tarafından yanımdan alındı. Yer altı olduğunu düşündüğüm bir yere götürüldü ben gitmedim sadece merak edip ardından baktığımda yer altına inen merdivenleri gördüm ve uyandım. Gündüz daldığımda gördüğüm bir rüyaydı.
Bu gece ise kendimi bir istinat duvarının üstünde etraftaki çiçekleri, çimleri aşağıya bakarken gördüm. Duvarın iki yönüne de doğru emekleyerek bir tarafta aşağıda görünen yola diğer tarafta da çimlere vs bakıyordum. Uzakta bir apartman ve altında büyükçe bir halı dükkanı vardı oraya da bakıyordum. Tabir ederseniz mutlu olurum, teşekkürler.
Bu gece ise kendimi bir istinat duvarının üstünde etraftaki çiçekleri, çimleri aşağıya bakarken gördüm. Duvarın iki yönüne de doğru emekleyerek bir tarafta aşağıda görünen yola diğer tarafta da çimlere vs bakıyordum. Uzakta bir apartman ve altında büyükçe bir halı dükkanı vardı oraya da bakıyordum. Tabir ederseniz mutlu olurum, teşekkürler.