İki Gün Üst Üste Gördüğüm Kara Kedi Ne Olabilir?

ecehanım

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hepinize selamlar. Üç gündür başıma tuhaf olaylar geliyor. ilk gün gece saat 3 civarı yazlıkta masada otururken içimde sebepsiz bir korku oluştu, aniden elektrikler gitti geldi. Ben de korktum hızla kendimi bahçeye attım bahçede simsiyah gözleri sarı bir erkek kedi ile göz göze geldim hemen kapının önündeydi. Neyse ertesi gün evde otururken -bu kez gece saat 2 gibiydi - aniden içimden ruh buradaysan işaret ver dedim çünkü dünki siyah kedi olayı beni korkutmuştu. Sonra aniden duvar saati duvardan düşüverdi. Üçüncü gün gece 2.30 civarı bahçede yine o simsiyah kediyle göz göze geldim ezübesmele çektim gözlerinin içine bakarak kaçmadı. İçeri girdim. Ardındandışarıdan hışırtılar geliyordu kapıyı araladım yine aynı siyah kedi gözlerimin içine bakıyor. Bu olayların bir açıklaması olabilir mi? Doğaüstü mü yoksa benim kuruntum mu? Şimdiden cevaplayacak arkadaşlara teşekkürler.

Nasıl işlere bulaşmışsınız da duvardaki saat düşüyor gördüğünüz kediye başka anlamlar yüklüyorsunuz. Elektrik gidip gelmesi enerjisel çalışmalarda olabilir. Duvardan saatin düşmesi bir varlığın yaramazlıkları sonucudur. Ama kedi kedidir şu bu anlam yüklemeye gerek yok,. Gecenin o saatleri ise tam da bu tür metafizik olaylara uygun.. varlıkların daha aktif olduğu enerjinin yoğunlaştığı zamanlar. O saatleri uykuya ayırırsanız yada normal günlük daha basit şeylerle uğraşırsanız sorun kalmaz.

Enerjisel bir çalışma yapmadım ama daha önce demon lucifer vs çağırma gibi rütüeller yapmıştım onun etkisi olabilir mi? Bir de bu dediğiniz varlıklar ne olabilir neden daha çok geceleri aktifler bunlardan kurtulmak için yapabileceğim bir şey var mı biraz ürküyorum?

kedi kedidir renklerin bir önemi yok. Korku duygunuz yüksek olduğunda beyin tetik halindedir herşey farklı algılanır.

Paranol olaylarda saat düşmesi elektirik gitmesi filimlerde olur. Gerçek hayatta bedensiz formların uyduruk şeylerle işi olmaz.

Siz ne yaşadınız ne gördünüz ne duydunuz o önemli. Onlardan bahsetmediğinize göre. Sizin korkunuz ile denk gelen dünyevi olaylar o kadar.

Geri