"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ihtiyaçı olanlar için ayetel kürsi okuyalım

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kemb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kemb

Kayıtlı Üye
Selamun aleykum arkadaşlar.
ayetel kürsinin sırlı sayı adedinden faydalanalım. bölüşerek ilgili adete ulaşalım.

her hafta ihtiyaç sahipleri için yani derdi olan, hasta olan , borç sıkıntısı olan, yuvası dağıtılmış evsiz kalmış, çocuğundan ayrılmış, kimsesizler için ya da zulme uğramış olan mazlum kul sıfatına sahip her türlü sıkıntı içinde kıvranan forum sakini kardeşlerimiz için hepbirlikte 313 Ayetel kürsi okumaya başlıyalım mı, bu sayfayı ziyaret eden herkes 1 tane de olsa okuyarak hayr işlerse Allah ondan daimen razı olsun.
Niyetimiz Rabbimizden afiyet ve selamet istemek, ona sığınmak.
Çaresizlerin çaresi olan Rabbimizden yardım dilemek.
Aynı zamanda sevap kazanmak inşallah.

Yalnız kendisi için okuma yapılan kişinin okumaları bitmeden bir diğerine başlamıyoruz.Bir düzen ve sıra ile gidelim önce ihtiyaç sahibi arkadaşlarımız isini ve sıkıntısını yazsınlar ki o niyetle okuyalım. ilk yazandan başlıyarak bitirdikten sonra sırasıyla devam edelim inşallah.

Allah Kabul Etsin.

ilk okumayı ayetel kürsi aracılığıyla vesilesiyle şifa veya bir istek talebinde bulunanların duasının kabulu için okuyalım.

katılımınızı bekliyorum arkadaşlar. en azında haftada bir tamamlayalım.


ilk 313 adetin 70 ben okuyarak başlıyorum.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst