"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iftira

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tebbet suresini durmadan oku.O kişiye havale et.Bu sure Ebu Leheb'in helak edilmesinden 8 yıl önce indi.Ellerini kuruyacağını bildirdi ve Ebu Leheb sure indikten 8 yıl sonra elleri kuruyarak öldü.
 
bu nasıl konu ? Çok gereksiz bence kapatılması daha uygun olabilir.

Peki bu yorum nasil bir yorum??Bak degerli kardesim,biz burada elimizden geldigince basi dertte olan kardeslerimize yardimci olmaya calisiyoruz.Ve bu konuyu acan arkadasimizin ne kadar caresiz oldugu zaten yazdigi yazidan belli.Eger yardim edebileceksen,et.Ama bir fikrin yoksa sus.Kalp kirmaya gerek yok.Sevgi ile kal.:willy_nilly:
 
Tebbet suresini durmadan oku.O kişiye havale et.Bu sure Ebu Leheb'in helak edilmesinden 8 yıl önce indi.Ellerini kuruyacağını bildirdi ve Ebu Leheb sure indikten 8 yıl sonra elleri kuruyarak öldü.

tebbet i bu gibi iftiraya, haksızlığa maruz kalma durumlarında besmelesiz 41 kere okumak gerek. Karşı tarafın hak ettiği belayı bulması için.
 
Saare
Çok bilmiş arkadaşım işine gelmiyo beyenmiyorsan okuma kapa sayfayı git başka konuya.
Kurt adam olmak istiyorum,nasıl vampir olabilirim,geçenlerde evde tekbaşıma iken çık gibi bises duydum acaba ben seçilmiş kişimiyim. Gibi konular dahamı hoşuna gidiyor?
Şu sıralar azaldı böyle ADAM GİBİ yardım isteyen,gerçekten mantıklı bir yardıma ihtiyacı olan.Açılan konulara bak,birde hangi konuya nasıl yorum yaptığına bak.

Dün gece uyuyamadım sanki içimde bir enerji var,sanırım ben cadıyım,nasıl cadı olabilirim bana öğreticek varmı. Gibi konulara boyle yorum yapsaydın eğer şu gün bu forumda dişlerimi sıkarak konuları geçiyor olmazdım.



Koyuna gelicek olursak bazı arkadaşlarda güzel şeyler demiş bende üzerlerine eklemek isterim;

Ben Esmaları tavsiye ederim şahsen bu şekilde çok alamadığı borcunu alanlar bile oldu(yani ne şekilde haksızlığa uğradıysan hayıra çıkıyor)

Şöyle alıntı yapayım(biraz uzun ancak artık kusura bakma)

Bir müslüman,zalimliği(haksızlığı)kendisine meslek edinmiş bir kötüye çatarsa,onun zulmünden kurulmak için 100 (yüz defa) ” Ya Müntekim Celle Celalüh” İsm-i Şerifini okumaya devam ederse,Cenab-ı Allah,o mazlumun(haksızlığa uğrayan kimsenin) hakkını (intikamını) haksızlık edenden alıverir.
Aklı başında olan bir kimse bunu bilir ve bildiği bu başkalarına değilde Yüce Rabbine sığınarak( “Ya Müntekim Celle Celalüh) İsmiyle Allah’a şikayet eder,hakıını alması için.Yani Allah’a havale eder.Böyle yaparsa kısa zamanda onun ahkkı Yüce kudretçe alnıverir.
Bu İsm-i Şerifi hakkının alınmasına kadar okumaya devam eder.Allah cezalandırılması gereken haksızlığa anında müdahale eder ve cezalandırır.Bazı suçlara mühlet verir ama ,bazılarını anında cezalandırı.Böyle durumları Allah en iyi bildiği için,duruma göre O’nun cezasını tecelli eder.

Kaynak:Yusf Tavaslı(Esmal Hüsna okunuşu ve faziletleri)

”7073 defa Ya Baisü Celle Celalühü” okunur.
Gece yarısından sonra 329 defa ” Ya Allahü Ya Şehid Celle Celalühü” okunur.

Ey her şeye şahid olan Allah’ım! Bana zulmeden ……. şu kişiden hakkımı al,onu Sana havale ediyorum.” derse Allahü Teala hakkını alır.


ve el bais esmasınında etkili olucağını düşünüyorum.(soranlar için evet denendi)
 
Biraz da iftira atana bağlı. Yani o kişi ailenizden biri değilse,o kişi hakkında suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Şayet manevi konularda yardim istiyorsaniz, inanciniza sarılın ve basiniz dik bir sekilde müdafaanizi yapiniz.
Sevgi ile...
 
tebbet i bu gibi iftiraya, haksızlığa maruz kalma durumlarında besmelesiz 41 kere okumak gerek. Karşı tarafın hak ettiği belayı bulması için.

Tebbet lanet çalışmaları için uygundur, iftira durumlarında, kişinin doğru söylemesini, özür dilemesini, ya da attığı iftirayı düzeltmesini sağlamaz. Okunması tehlikelidir. Öneri verirken daha dikkatli olunuz lütfen.
 
neden iftiraya uğradığınızı özel değilse yazsanız belki üzerine düşünüp yapabilceğiniz fikirler çıkartabiliriz. nasıl davranmanızı nasıl savunmanız gerektğinizi anlatabiliriz. düşünürüz bunun üzerine.

ne yazık ki insanlar şüphelerle ya da duygularla kanıtsız bir şey olduğunu iddia edebiliyor.
eğer iftira sonrası her şeyi yapmış iseniz savcılığa şikayette bulunabilirsiniz iftira için.
böylece karşı tarafta kanıtsız birine bir şey atfetmenin suç olduğunu görmüş olucaktır. sizde haklanmış olursunuz.
başka türlü ya size inanacak iftira atan ya da çevrenizdekiler ya da inanmayacaklar.
 
Geri
Üst