Allahümme rabbes - semavati ve mâ ezellet verabbel - eradîne vemâ eklet ve rabberriyahi vemâ ezret
ve rabbes - şeyatini vemâ edellet, ente bedîussemavati vel-ardi ya zelcelâl-i vel-ikrâm. Te'huzu lilmazlûmi minezzâlimi.Hakkahû
fekûzli hakkı minfula,nin ve innehû zalemeni. alın eğer öldürmek isterseniz tekrar dua burda yalnız öldürdükten sonrası büyük sorumluluk ister! ben bunları nerden biliyorum dersen alim bir insanın çırağı gibi yanında köy köy gezerdik eğlenceli oluyodu çocuk cinler normal cinler ne çıkarırken hastadan bende yanı sıra geziyodum ve söylediklerini yapıyodum bir köye çağırdılar alimin yanında bir sürü müslüman ifrittende güçlü tıpkı özel harekatçılar gibi

cinler vardı onlar tehlikeyi sezmiş bana bi muska verdi bide kağıt muska elimde kağıtta sen burda dur zarar görme diye bende bekliyodum arkdaşlar hani korsanlar gemiyi yağmlarda bağrırlarya öyle ses geliyodum ben başladım ayetel kürsi dua koruma kalkanı felan alim içerde tabi ben alimin yanındaki cinleri görmüyorum alim köyde evde işte hasta kişyle uğraşıyo ben korkudan titriyorum hiç unutmam birden yanımda biri belirdi sakın burdan kalkma dedi ifritler köyü sarmış ordaki duları oku seni görmezler gözleri bağlanır dedi tabi ben gene dilimi yutmuş gibiyim hiç öyle olmamıştım ben bi okumaya başlar duayı 10 15kere beni kesin görmezler artık dedim şimdi köyü izliyom bir yandan ya resmen çığlık sesi geliyo rüzgarlı hava oldu birden tam bir birbuçuk saat sona alim geldi hadi gidiyoruz dedi adam tüm terlemişti yaw ilk defa onu böyle gördüm ! o dur budur çevremde müslüman cin bile çağırmayı deneyenlere engel oluyorum arkdaş sen insansın o cin ne yapacan çağrıp otur normal insanlar gibi iş gör