arkadaşlar gerçekten cgırmış veya davet etmiş kişilerin bu konuda yardımını istiyorum form da cok davetler gördüm eksik veya noksan veriliyor bilen var ise yardım ederse allah razı olsun kolay davetler olursa makbule gecerselametle
Sende benim gibi kolay olanı istiyosun(ilk zamanlarda bende senin gibi düşünüyorum).Şimdi kendi kendime öğrendim.Öyle bu işin yöntemi yok çok kolay evet cin ile irtibat kurmak çok basit ama söyleyemem kendi kendine öğrenirsin biraz kafayı çalıştırmak gerekiyor(öyle zikir çekmekle,oruç tutmakla vb..forumlarda sürekli yöntemler metodlar anlatılıyor onlarla alakası yok )
kardeş önemli olan müslüman olanını bulmak yoksa mazallah insan kaldıramaycagı yük altına girmemeli acizane fikrim biraz daha dikkat edin öncelikle yapmanız gereken namazınız kılmak alemlerin rabbına kendini affettirmek ondan yol istemek kuranla esmalarla haşr olmak ondan sonra...arkadaşlar gerçekten cgırmış veya davet etmiş kişilerin bu konuda yardımını istiyorum form da cok davetler gördüm eksik veya noksan veriliyor bilen var ise yardım ederse allah razı olsun kolay davetler olursa makbule gecerselametle
kardeş allah sana yardım etsin sen şeytanların tuzagına düşmüş olabilirsin lütfen dikkat et iyi araştırSende benim gibi kolay olanı istiyosun(ilk zamanlarda bende senin gibi düşünüyorum).Şimdi kendi kendime öğrendim.Öyle bu işin yöntey kendine öğrenirsin biraz kafayı çalıştırmak gerekiyor(öyle zikir çekmekle,oruç tutmakla vb..forumlarda sürekli yöntemler metodlar anlatılıyor onlarla alakası yok )