"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

icsesimize ne kadar guvenebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hazeynahmet

Kayıtlı Üye
İcten gelen yani tartismadan gelen emirleri ne derece uygulamaliyiz, bunun icin bir calisma varmidir, dogrulugu ne derece dogrudur?

içses senin sağduyundur , sağduyuna güveniyorsan dinle derim . lakin güvenmiyorsan dinleme eline iyi şeyler geçmez . saygılarımla

Bilinçli zihinden aldığın bilgileri kullanmanı tavsiye etmem.

Bilinçaltına inip orada konuşabiliyorsan kişisel gelişim adına çok önemli bir yol katetmiş olursun.

eğer doğuştan gelen bir takım özelliklere sahipsen; konuştuğun şey koruyucu meleğindir. iletişime geçemk ve kesin dönütler almak için uygulamalar mevcuttur. ha eğer koruyucu meleğin değilse bilinçaltındır ahlak bekçindir vicdanındır. yanlış sevk edeceğini sanmıyorum ama ortada bir doğa üstü olay da yoktur. anlamak için çalışmalarda bulunmanı tavsiye ederim.

Konustugunuz ses herhalukarda size ait, güvenmek ?? Insan kendinden kacamaz baris saglamak gerekir kendinizle, yani sesler bazen catallanir sanki iki karekter varmis gibidir, fakat ic ses yani vicdan ilahidir...

Konustugunuz ses herhalukarda size ait, güvenmek ?? Insan kendinden kacamaz baris saglamak gerekir kendinizle, yani sesler bazen catallanir sanki iki karekter varmis gibidir, fakat ic ses yani vicdan ilahidir...
eğer o açınızdan bakacak olursak işin içine şeytanın vesvesesi de girmez mi ?

Eğer müslüman isen iç sesinin yap dediği şeyleri peygamber ve salih kulların yaşantılarıyla karşılaştır eğer onlarda yapmışsa iyidir yok yapmadılarsa kaçındılarsa kötüdür.Yada daha farklı olarak iç sesinin yap dediği şey nefsine ağır geliyorsa iyidir,hoşuna gidiyorsa kötüdür.

ikisinin toplamı zaten insanın sağduyusunu oluşturmaz mı , sağduyu bir insanın yaşadığı herşeyin etkisi ile karar verme yeteneği değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum , öyle olduğu kabul ettiğimiz taktirde , kötülüklerin içinde büyüyen bir insanın sağduyusu hangi tarafı tutar diye bir soru mantıksız geliyor ? burada da insanın saf duygular beslediği bilindiğine göre , sağduyu ile insan arasında bir güven ortamı göze çarpıyor bence , tabi bu benim kendi fikrim saygılarımla ..

O sesin, iç sesimiz olduğuna ne kadar eminiz...

"Icsesi" olsun yada olmasin bu olayin adinin ne oldugu önemli degilki vesvese olmus olsa bile kisiye ayittir ve kisiyi direk etkiler, bu yüzden arinmak gerekir ya, aydinlanmak farkindaligi artirmak. Bu vesvese ve benim ic sesim degil deyincede o rahatsizlik veren olayi söküp atamiyoruz ki.Cünki iste bu vesvese obsessyon da diyebiliriz, sinirli bir anda yada yorgun bir anda istedigini kisiye yaptirabilecek kuvvetdedir, buda külliyen zarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri