"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçinizdeki Sır

Warofhearts

Kayıtlı Üye
İçinizde bir yerlerde saklı bir sır olduğunu düşünün, gün yüzüne çıkartmak isteyip bir türlü tarif edemediğiniz açıklayamadığınız bir şeyler.
Siz olsaydınız bunu çıkarmak için ne yapardınız?

Yanılgı veya ego beslemesi olmadığı akılcı yollarla ispatlanan her şey açığa çıkar. En azından kendinizde.
Mesela kendinizde gizli bir özellik, özel bir görev, özel bir buluş bulma ya da dışşal keşifler gibi bir sırra sahip olduğunuzu düşünüyorsanız İlk olarak şunu sormalısınız: böyle hissetmem de tetikleyen ne?
Kendinizce; sembol, dışavurum, üretme, meydana getirme, gibi ispatlarınız varsa tamamını ortaya çıkarmak için denemek, gözlemlemek gerekir.
Şayet siz yok ben sadece bir sır varsa o ne olabiliri soruyorum diyorsanız size şöyle bir örnek vereyim.
Sahip olduğum mesleğin ana eylemi benim 0-6 grubunda yaptığım en baskın yaramazlıktı belki de tek yaramazlık. Bebekken biri bana bakıp bu "bebeğin sırrı ne gelecek için?" dese, belki de o an yaptığım yaramazlık aslında gelecekteki bir sırrın ilk sembolü olabilirdi.
Bu bir açıdan örnekti.
Siz sır derken benimle ilgili bilmediğim ne olacak diyorsanız. Geçmişe bakmayı tavsiye ederim. Bir açıdan perspektif olur.
Dinsel açıdan soruyorsanız. İbadet, saflık ve sükunettir genelde izlenen yollar. Haberci rüya ve ses almak için uygulanan yöntemler vardır. İstihare vardır. Daha ehli insanların yaptıkları vardrr.
En büyük sır neden varız?dır. Doğmatik açıdan nedeni son kitapta yazıyor. Felsefi olarak da felsefenin kendisi bu nedenle var olan bir ilim dalı zaten.
Siz detaylandırmayınca aslında konu uzamakta. Bir tık detay verirseniz :)

Öncelikle tesekkürler cevaplarınız için. Detay vermem gerekirse, bazı olaylar yasadıgımızı varsayarsak, içimizde dışarı çıkmaya çalışan bir şeyler olduğunu varsayarsak, bunun farkında olduğumuzu hatta emin olduğumuzu lâkin nasıl açığa çıkaracağımızı bilmiyorsak, ne tür bir yol izlenmelidir?

Kişisel olarak deneyimlerinden yola çıkarak size şunu tavsiye edebilirim. Burada ehli insanlar dışında dümdüz bir insanım onu belirteyim.
Günah işlemez. Kötü düşüncelere sahip olmaz. Çocuksu bir sevgiyle ayet ve sureleri okursanız yakın geleceğiniz hakkında bilgiler öğrenebilirsiniz. Bunu da rüya ve istihare yöntemiyle edinebilirsiniz. Ben yaptığım istihare usulünde çokça cevap aldım. Okumalar sayesinde gelecek bazı olayları rüyamda bire bir gördüm. Ben gördüysem siz ve herkes yapabilir. Bu diğer seçeneğe göre en kısa yol ki aslında kısa değildir.

2-) Bunu evrensel enerjiler üzerinden yorumlamaya çalışırsak:
İlk önce iki soy üstünüze bakın. Atalarınız kimler ve kendileri için neleri edinmişler vs.
Ailenize ne gibi sırlar ve imkanlar bırakmışlar.
Doğuşunuzdan bugüne kadar siz neler yaptınız? Ne küçük sırlarla karşılaşmışsınız.
En son olarak şu an ne yapıyorsunuz ve çevrenizde ne gibi kaynaklar var?
Bunları swat analizi şeklinde bir kağıda ya da zihninize aktarın.
Bu analizden sonra sizin soysal ve bireysel kaynaklarınız çıkacak.
Örneğin:
(+) Ailenizden miras, yeti, çevre, el verme vs. gibi kaynaklarınız olabilir.
(-) Ailenizden gelen borçlar, kısıtlayıcılık, büyü, hastalık VS olabilir.
Böyle listeleyin.
Kendiniz için de bireysel analiz yapın.
Sıra geldi geleceğiniz kısmına:
Yapacaklarınız, olmak istedikleriniz, ilgi alanlarınız, vb.
Bu sizin için uğraşırsanız epey bir vaktinizi alacak. Kendinizi detaylıca bir inceleyin. Bakalım neler bulacaksınız.
Sonra ben neyim? Kimim? Sorusu cevaplanacak bir nebze içinizde.
Şu merak ettiğiniz sır var ya hayat içerisinde gideceğiniz yolda yürürken çıkacak karşınıza. Kaynaklarınızla hayat gidişatını tasarlarken adım adım ulaşacaksınız.
Angela Merkel denizde üstsüz güneşlenirken bugun başbakan olacağı sırrını bilmiyordu. Gittiği yol yaptığı seçimler attığı adımlar bugun onu bir başkan yaptı. Burada işini iyi yapan bir astrolog ilgisi olduğu için astroloji öğrendi ve bunu geliştirdi. Elon musk elon musk olarak doğmadı. Sevdiği şeyle hayal ettiği şeyi imkanları ve atılımlarıyla birleştirdi. Charllie Chaplin çok fakir olduğu ve kötü bir çocukluk yaşadığı için herkesi güldürmek istedi.
Bir sır öğrenmek istiyorsanız. Kendinizi tanımalısınız. Bunun üstüne de istemek ve seçmek gibi kilit adımları atmalısınız. Sırrı aramak için en azından neye baktığınızo bilmelisiniz. Ne istiyorsunuz? Uçmak gibi bir yetinizin olmasını mı? Her türlü materyalle uçabilirsiniz. Gizli bilgiler mi istiyorsunuz. Zikirle çekebilirsiniz. Dünyayı mı değiştirmek istiyorsunuz. Dünyayı etkileyen şeylerin bilimlerini öğrenebilirsiniz.
Basit adımlarla bir şeyler bilmeli, istemeli ve tercih ederek yürümelisiniz.
İnsanoğlu özel olmak ister, sır ister. Neden ister, aslında ne ister bunu bilemez.
Evren bugune kadar geçmiş yıllarımda o kadar isteyip unuttuğum şeyleri bana verdi ki şaşkınlıktan kaç kere oluyor ya diye hayrete düştüğümü ben bilirim. Size de verecektir. Bu çok çalışarak başarıyı elde etmek olabilir, bazen de çok şaşırarak önünüze serilebilecek bir ihtiyaç. Bu da aslında ilerlemekte olduğunuz yolla şekillenen ve genişleyen çevrenin, enerjinin, zamanın size bir sihri gibi görünen yolladığınız istediğin oluşturulan algoritmik cevabıdır. Siz de bir sırra vakıf olmak istiyorsunuz bunu ne açıdan istediğinize karar verin. O alana yoğunlaşın.Sizin analizleriniz seçimini desteklerse işiniz kolaylaşır. Desteklemezse o zaman zaman uzayacaktır çaba da.
İmkan, isteklerimizin, sahip olmak istediğinizin boyutu verilerinize göre fazlaysa çevresel ve işlevsel anlamda adımlarınızı büyük atmak ve büyük çabalar vermek zorundasınız. Yeri geldiğinde de yolunuzu değiştirmek.
İlimler uğruna insanlar ömürlerini adıyorlar. Sizin sırrınızın kestirmesini de siz bulacaksınız.
Aklıma ananemin ilk bebeklerine kurşun döktürürken eve gelen kadının çıkan şekli gizleyip kötü haberi vermesi ve iki çocuğunun da ölmesiyle sonuçlanan kötü tecrübesi geldi.
Böyle insanlar var. Bunları bulmak meziyet bu devirde. Sizin de kestirme yolunuz bu gözüküyor. Bakımda ehli birilerine danışmak. Diğer yol koca bir hayat çünkü.
Bildiklerim ve deneyimlediklerimle bu kadar yardımcı olabildim.
Umarım hayatınız çok güzel olur ve güzel sırlara pencereniz açılır.

Merhaba,

Her sır açığa çıkabileceği uygun zamanı ve yeterli çabanın gösterilmesini bekler. Sırlar hayatımızın her anında vardır. Mutlu olmamızın, ağlamamızın, yerli yersiz hüzünlenmemizin en önemlisi de düşünebiliyor olmamızın bir sırrı vardır. Size tavsiyem, su üstüne çıkmayı bekleyen ve ortaya çıkmasına ihtiyacınız olan bir sırrınızın olduğunu düşünüyorsanız önce kendinizi hissetmelisiniz. Hayatınızı bir pentagram gibi düşünün. Yıldızın 4 ucunu bağlayan çizgiler bir araya gelmezse yıldız şekli ortaya çıkamaz. Sırrınızı ortaya çıkarabilme konusundaki eksiklerinizi tespit etmelisiniz öncelikle.

Saygılarımla.

Öğretmene zaman konusunda katılıyorum. Her sırrın açığa çıkması için belli bir zaman var. Zamanı yaklaştığı vakit sana gönderdiği kırıntıları farketmek ve üzerinde durmak gerekir. Yalnız şu var, sizin yaşadığınız olayların neticesinde farkettiğiniz detayların bu konuya neden olması sizin yanılgınız olabilir. Emin olmak, çözüme gittiğinizi düşündüğünüz aşamada size zarar veren farklı bir etken haline gelebilir. Bu ayrım ince bir çizgidir. İyi forumlar...

Geri