Merhaba arkadaşlar,bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Çok kıskanç biriyim. Erkek arkadaşımı çok fazla gereksiz kıskanıyorum ve dayanılmaz hal alıyor ben bıle rahatsız oluyorum...
Bunun bir çaresi varmıdır?
Aşırı kuşku veya sürekli güven ihtiyacı var mı? Benim bir arkadaşımın kız arkadaşı da aşırı kıskançlık sergiliyordu.Psikoloğun koyduğu tehşis ise OKB ydi.Eğer böyle bir şey ise bir uzmandan yardım alabilirsiniz.Kendi kendine geçmez.
patolojik bir kıskançlık olabilir. yaşam kalitenizi bozuyorsa psikologa gidin derim.Merhaba arkadaşlar,bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Çok kıskanç biriyim. Erkek arkadaşımı çok fazla gereksiz kıskanıyorum ve dayanılmaz hal alıyor ben bıle rahatsız oluyorum...
Bende kız arkadaşımı aynen sizin gibi kıskanıyorum. Ona bakmaya kıyamıyorum. Okula bile ben onu (yurttan okula bayağı uzak usanmadan bıkmadan alıp bırakıyorum okula ve yurda geri goturuyorum) bırakıp getiriyorum. güvensizlik filan yok psikolojik bi rahatsızlık belkide ama ben bu halimden memnunum erkek adam kıskanır diyip geçiştiriyorum halimdende memnunum deliyim divaneyim...Merhaba arkadaşlar,bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Çok kıskanç biriyim. Erkek arkadaşımı çok fazla gereksiz kıskanıyorum ve dayanılmaz hal alıyor ben bıle rahatsız oluyorum...
Bende kız arkadaşımı aynen sizin gibi kıskanıyorum. Ona bakmaya kıyamıyorum. Okula bile ben onu (yurttan okula bayağı uzak usanmadan bıkmadan alıp bırakıyorum okula ve yurda geri goturuyorum) bırakıp getiriyorum. güvensizlik filan yok psikolojik bi rahatsızlık belkide ama ben bu halimden memnunum erkek adam kıskanır diyip geçiştiriyorum halimdende memnunum deliyim divaneyim...