"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

içimdeki kıskanclık

gamze9078

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Çok kıskanç biriyim. Erkek arkadaşımı çok fazla gereksiz kıskanıyorum ve dayanılmaz hal alıyor ben bıle rahatsız oluyorum:(...
Bunun bir çaresi varmıdır?

Merhaba arkadaşlar,bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Çok kıskanç biriyim. Erkek arkadaşımı çok fazla gereksiz kıskanıyorum ve dayanılmaz hal alıyor ben bıle rahatsız oluyorum:(...

Aşırı kuşku veya sürekli güven ihtiyacı var mı? Benim bir arkadaşımın kız arkadaşı da aşırı kıskançlık sergiliyordu.Psikoloğun koyduğu tehşis ise OKB ydi.Eğer böyle bir şey ise bir uzmandan yardım alabilirsiniz.Kendi kendine geçmez.

Olayları biraz akışa bırakmalısın. Kıskanmamaya çalış biliyorum zor ama çabala onla daha çok vakit geçir ve kıskandığını unut. Emin ol işe yarar.
İyi Forumlar

Aşırı kuşku veya sürekli güven ihtiyacı var mı? Benim bir arkadaşımın kız arkadaşı da aşırı kıskançlık sergiliyordu.Psikoloğun koyduğu tehşis ise OKB ydi.Eğer böyle bir şey ise bir uzmandan yardım alabilirsiniz.Kendi kendine geçmez.

kesinlikle güvensizlik ve kuşku yok... İlaç kullanıyorum ama psikiyatris verdi ama onla ilgisi varmı bu konunun bilemiyorum... Kimselere anlatamıyorum.
Sadece herşeye karşı kıskanclık...

Eft'yi araştırmanızı öneririm. Her türlü sorununuz için uygulayabilirsiniz. Gerçekten basit ve etkili bir yöntem.

İlk yazınızda erkek arkadaşımı kıskanıyorum demişsiniz.Bir üstte ise herşeye karşı kıskançlık durumunu yazmışsınız.Yani sadece arkadaşınıza karşıysa belki daha iyimser düşünebiliriz.Herşeye karşıysa daha zor olur sizin için.Psikiyatr desteği almaya devam edin ,onunlada burdaki gibi içinizi dökün.Kendinize saklarsanız herşey bi kat daha zorlaşır.Ayrıca bu söyleyemeyeceginiz bişey değil,utanılacak bişey hiç değil.Farkındasınız ve kabullenmişsiniz, bence ilk adımı atmışsınız bile..

ilaç kullanmaya başlamadan önceki durumunuzu gözlemleme imkanınız oldu mu? kullandığınız ilaçla ilgili olup olmayabileceğini doktorunuza sorun, bazı ilaçların prospektüsünde intihar eğilimi olanlara uygun değildir filan yazar mesela..bi de bu OKB yle ilişkili olan serotonin dengesinin bünyenin doğal hali olarak gen aktarımıyla size geçmiş bir rahatsızlığın belirtisi de olabilir. Ailenizde benzeri rahatsızlıkları olanlar varsa burdan da bir ipucu elde edebiliriz.

tabi hep sizde arıyoruz sıkıntıyı ama bu hissi veren sadece şu anki erkek arkadaşınızsa olayları dışardan biri gibi görmeyi deneyin..hislerinizin sizi uyarıyor olma ihtimali hiç yok değil

Paranoyak halim, yok benim tedavim...şarkısı bile var. :)
Şu anda yüzbinlerce insan sevdiğini kıskanıyor olabilir. Herkes kıskanır, tabii bu.
Bu kıskançlık sevdiğine yönelik aşksa sorun yok. Ama sevgilinin etrafındaki kıskançlık sebeblerine karşı düşmanlık olmasın. Erkek arkadaşımla konuştular diye, düşman bilme insanları.
Herkes kendi içinde değerli, herkesin kendi hayatı var yani Herkes erkek arkadaşının peşinde değil. Bence bunu düşün çünkü 2 kişilik hayat olmaz, arkadaşlarınız akrabalarınızda olucak.
Kıskançlığın kötü birşey olduğunu düşünmüyorum ama gereksiz huzursuzluk cıkartırsan kaybedersin. Kız arkadaşların bu konuda ne diyor, onların görüşleri daha etkili olur bence.

Herhangi bir konuda soru soracağınız zaman lütfen "sorularınız" kısmına konu açınız. Sorduğunuz sorunun havas ile bağlantısı nedir?

patolojik bir kıskançlık olabilir. yaşam kalitenizi bozuyorsa psikologa gidin derim.

Bunun için bir duamı veya esmamiydi hatırlayamadım vardı.Mesela kendiniz icin ya safi çekin kidkanćlığim icin sifa istiyorum Rabbim derseniz bile olabilecegini duşünüyorum.Cunkü ben mesela hassaslığim için sifa diliyorum dediğimde gercekten bayagi azalmisti.Bu tabii sadece bir oneri burada bilgili bu konuda uzman arkadaslarinda yardimiyla atlatacagınizı düşünüyorum ?

Bende kız arkadaşımı aynen sizin gibi kıskanıyorum. Ona bakmaya kıyamıyorum. Okula bile ben onu (yurttan okula bayağı uzak usanmadan bıkmadan alıp bırakıyorum okula ve yurda geri goturuyorum) bırakıp getiriyorum. güvensizlik filan yok psikolojik bi rahatsızlık belkide ama ben bu halimden memnunum erkek adam kıskanır diyip geçiştiriyorum halimdende memnunum deliyim divaneyim...

Bende kız arkadaşımı aynen sizin gibi kıskanıyorum. Ona bakmaya kıyamıyorum. Okula bile ben onu (yurttan okula bayağı uzak usanmadan bıkmadan alıp bırakıyorum okula ve yurda geri goturuyorum) bırakıp getiriyorum. güvensizlik filan yok psikolojik bi rahatsızlık belkide ama ben bu halimden memnunum erkek adam kıskanır diyip geçiştiriyorum halimdende memnunum deliyim divaneyim...

İnsanların en fazla "AŞK" konusunda zayıf düşüyorlar, bazıları para veya saygınlık için böyle değişik hisler hisseder. Canınızı fazla sıkmayın bence, sonuçta 2 kişi olarak birbirinizi seviyorsanız bence gayet güzel bir durum :)

Erkek arkadaşımın kolunu okşayan bir kızın tırnaklarını kazımıştım. :D Kıskançlık normal bir durum bence, insanlık hali sonuçta :D

Geri