"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İçimde cin varmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet970

Kayıtlı Üye
Rüyamda 3 kadın gördüm ve ağlaşıyorlardı icinde cin var diyorlardı bende tam hatırlamıyorum çıkarın mı ne dedim onlarda olmaz olmaz çok büyük diyorlardı . Ne olabilir ?

yakın zamanda üzerinizde sinir , asabiyet , vahşilik veya aşırı güçlü hissetme gibi duygular boy gösterdi mi

Kişide cin musallatı olmasının türlü belirtileri var.Bunları siteden bakarak kendi yaşadıklarınızla karşılaştırıp bir kanıya varabilirsiniz.

Sinir bende bayadır var onun için hap kullanıyorum ama hap kullandıktan sonra sinir olmuyor . Sinir ise işyerinde olanlardan yada takımdan ondan bundan oluyor :) Başka yok .

azap ayetleri dinleyiniz eğer rahatsız oluyorsanız içinizde kötü niyetli cin vardır demektir . Saygılarımla..

Çok korku filmi izliyorum . Mesela son zamanlarda ülkemizin yapımı olan cinli filmlere fena kafa taktım . Bir seneden beri nerdeyse onları izliyorum . Ve ara sıra arkadaşlara kapı falan çarptığında onlar geldi diyorum falan takılma amaçlı . Yani onlar sürekli aklımdalar ama ben bu zamana kadar kötü bişey yaşamadım o rüyaya kadar. O rüyayı da göreli 4 gün oluyor galiba ama gece yatmadan her zaman nas suresini okuyorum ve euzü-besmele falan okuyorum öyle yatıyorum . Bir keresinde çok ay önce gece bir yarısı birden kalktım ve tekrar hemen uyudum yani gözümü açtım bi yerden düşüyormuş gibi olursunuz ya aynı öyle . Öyle çok büyük yani hiç bişey yaşamadım .

Çok korku filmi izliyorum . Mesela son zamanlarda ülkemizin yapımı olan cinli filmlere fena kafa taktım . Bir seneden beri nerdeyse onları izliyorum . Ve ara sıra arkadaşlara kapı falan çarptığında onlar geldi diyorum falan takılma amaçlı . Yani onlar sürekli aklımdalar ama ben bu zamana kadar kötü bişey yaşamadım o rüyaya kadar. O rüyayı da göreli 4 gün oluyor galiba ama gece yatmadan her zaman nas suresini okuyorum ve euzü-besmele falan okuyorum öyle yatıyorum . Bir keresinde çok ay önce gece bir yarısı birden kalktım ve tekrar hemen uyudum yani gözümü açtım bi yerden düşüyormuş gibi olursunuz ya aynı öyle . Öyle çok büyük yani hiç bişey yaşamadım .

Yorgun, zihni meşgul, belirli bir konuya odaklanmış kimse uyuduğunda rüyasında karmakarışık şeyler ya da ilgilendiği, önem verdiği konuyu görebilir. Bu tür rüyalar yorumlanmazlar. Örneğin, televizyonda veya başka bir yerde heyecanlı bir sinema izleyen kişi rüyasında aynı şeyleri görebilir. Bu durum sadece etki altında kalmaktır ve gerçek rüya değildir
Kafanıza takmanıza gerek yoktur

İyi forumlar

Her durumu cin diye algılarsanız psikolojik olarak krize girersiniz ve için içinden çıkamazsınız.Mevlanın da dediği gibi her zaman güzel düşünün...

Arkadaşlar aynı konu defalarca cevaplandı. Forumu açıp benzer konulara bakmak bu kadar zor olmasa gerek diye düşünüyorum. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri