"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İ doser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çölrüzgarı

Banlı Kullanıcı
i doser dinlemeye başlıyacağım daha önce sleeping angel isimli dozu dinledim sorum i doser beynimize zarar verirmi sürekli dinlemiyeceğim sadece uyku sorunum için ama hergün dinlemek zararlı olurmu birde internetten parayla alınıyormuş ücretsiz olanları beyne zarar verirmi cevaplarınızı bekliyorum son olarak i doser mutlu etmekte ilaç kadar etkilimi

zararlımı kesin bi bilgim yok ara ara dinliyince zararı olcağını sanmıyorum ama ben hergün sıklıkla dinledim kafamın sol tarafında kötü bi yanma oldu 2 3 gün dinlemedim düzeldi uyuşukluk ve yanma

Sanal uyuşturucu olduğunu şiddetle söyleyenler var no'lur nol'maz ya doğruysa? Dikkate almak lazım...

ben de bugün başladım quick happy ile araştırdım biraz takvimi falan var nasıl gideceğine dair ben zararı olacağını zannetmiyorum ama şöyle internetten mp3 formatında değilde .drg formatında indir drg ler programın kendi dozları onları kendin mp3 yaparsın sonra , direk mp3 indirirsen farketmeden zararlı birşey indirebilirsin

Güvenilir olmayan yerlerden sakın indirme. Sitede onayı verilmiş doz ları dinle rastgele indirdiğin şeyin içine bilinçaltına zarar verecek birşeyler koyabilirler

Ben de bir süre dinledim bir zararını görmedim. Ama uzun süreli arkaarkaya dinlemeni tavsiye etmem başağrısı ve kulakta yanma yapıyor. Ha bir de benim sürekli ağzım açılıyordu istemsiz. Bir arkadaşımda da oldu aynısı. Sizlerde oldu mu öyle bir durum? Olduysa neden oluyor acaba bir fikriniz var mı? Gördüklerimden daha çok ağzımın açık olmasına takılmıştım ben ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri