Merhaba arkadaşlar , programı ekledim, dozları eklemek içinde sürükleyip programa ekleyebilirsiniz..
İndirmek için tıklayınız....
İndirmek için tıklayınız....
kardeşim program kurulurken hata veriyor.yarıda kalıyor.netframework 4 ü karsıdan yükledi fakat bilgisayara yüklenirken yükleme başarılı olmadı hatası alıyorum.
Hangi dozu denedin de bakalımtekrar yükle 3.5 tan başla.. sonra 4 yüklersin.. java da yüklü olsun ne olur olmaz..
tekrar yükle 3.5 tan başla.. sonra 4 yüklersin.. java da yüklü olsun ne olur olmaz..
olmuyor malesef 3.5 indirdim o hiç yüklenmiyorwin7 32 bit kullanıyorum
i doser hakkında süper über bir bilgim yok o yüzden bi soru sorayım herhangi bir sakıncası varmıdır?![]()
mesajı düzenleyemiyoruz galiba, neyse. demek istediğim herhangi bi yan etkisi kötü yanı vs. zarar verici bi etkisi varmı?
hocam malum dozun başka bilgisayara kayıtlı olduğunu söylüyor ve atmıyor nasıl yapacağız?
kısacası öldürmez ya da hasta etmez değilmi dozunda dinlersem![]()
hocam malum dozun başka bilgisayara kayıtlı olduğunu söylüyor ve atmıyor nasıl yapacağız?
öncelikle teşekkürler.Uzun zamandır bekliyordum.Şimdi indiriyorum : benim merak ettiğim dozlar 250 civarındaydı forumda.Hepsini eklemediniz mi ? ayrıca programda sonradan ekleme yapabilme secenegi mevcut mu ?
Hasta etmez ya da öldürmez.Dozlar sadece belirli bi frekans gönderiyor.Hormonlara etki etmiyor.Beyine gönderdiği frekanslar sayesinde etkileri yaşıyorsunuz.
Öldürme ya da hasta etme gibi bir durum olmaz.Düzgün kullanılmazsa psikolojik sorunlar,bilinç sorunları olabilir.